Merhaba arkadaşlar ufak bir ricada bulunacağım;
Yeni bir para birimi oluşturup nativeleştirdim fakat menu haline getirip itemlerin ücretleri olarak kullandığımda serveri çökertiyor. Escape mod için kullanacağım sizden isteğim escape moda ayarlayabileceğim nativeli bir para sistemi tıpkı zombie plaguedeki ammo pack veya jaildeki jb packler gibi yalnız dediğim gibi bilinçsizce bilgisiz olanlar yorum yapmazsa sevinirim eğer sadece escape için nativeli(.inc ile birlikte) eklentiyi yaparsanız ben geri kalanını hallederim ama dediğim gibi ben jb pack tarzında yaptım kullanılıyoe ama map değiştiğinde serveri çökertiyor şimdiden teşekkürler
Native ve yeni .inc oluşacak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 68
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Bana kalırsa jail.inc'in kendisini kullanabilirsin. Değişkenlere verdiğin isim oynayış açısından bişey değiştirmiyor. Menulerde vs. örnek 10 JB yerine sv deki para birimi ne olarak kullanmak istiyorsan (10 TL) fln yazabilirsin umarım beni anladın 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Forumdaki bbmenulerde para birimi tanımlı isterseniz bunu kullanıp uzerinde birkaç değişiklik yapabilirsiniz escape mod için güzel olabilir.tarkan yazdı:Merhaba arkadaşlar ufak bir ricada bulunacağım;
Yeni bir para birimi oluşturup nativeleştirdim fakat menu haline getirip itemlerin ücretleri olarak kullandığımda serveri çökertiyor. Escape mod için kullanacağım sizden isteğim escape moda ayarlayabileceğim nativeli bir para sistemi tıpkı zombie plaguedeki ammo pack veya jaildeki jb packler gibi yalnız dediğim gibi bilinçsizce bilgisiz olanlar yorum yapmazsa sevinirim eğer sadece escape için nativeli(.inc ile birlikte) eklentiyi yaparsanız ben geri kalanını hallederim ama dediğim gibi ben jb pack tarzında yaptım kullanılıyoe ama map değiştiğinde serveri çökertiyor şimdiden teşekkürler
Linklerini gizle |
-
-
Aynı zpdeki gibi ammopack sistemi birisine hasar verdiğinizde otomatik AP(ammopack) veriyor kaç damagede bir ammopack verileceğini ayarlıyabiliyorsunuz biraz meşşakatli iş sonucuna varınca güzel çalışıyor.
#include <ammopacks.inc>
kütüphanesinı tanıtıp gerekli aşşağıdaki tanıtımları yapıyorsunuz
Aynı zp mantığı, bunları yapmazsanız menüye eklenmez. Zombiye özel itemler ekliyebiliyorsunuz otomatik zombie açtığı zaman zombie itemlerini alabiliyor sadece, biraz anlatmaya çalıştım eklenti içersine örneklere bakarak rahatlıkla yapabilirsiniz.
#include <ammopacks.inc>
kütüphanesinı tanıtıp gerekli aşşağıdaki tanıtımları yapıyorsunuz
Kod: Tümünü seç
new item
new koszt
new team
new tkoszt=get_pcvar_num(koszt)
new tteam =get_pcvar_num(team)
item=dodaj_extra_item("+Armour",tkoszt,tteam) //İtemin menüde gözükeceği isim - Fiyati (1 - Zombie,2 - Human,0 - All)
Hangi takıma açılsın,
koszt=register_cvar("Nazwa_cvara_odpowiedzialnego_za_koszt","domyslna_wartosc")
//Name Cvar responsible for the cost //default value
team=register_cvar("Nazwa_cvara_odpowiedzialnego_za_team","domyslna_wartosc")
//Name Cvar responsible for team //default value
//0 - ALL
//1 - ZOMBIE
//2 - HUMAN
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |