Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

destur gaming den gelen saldırilar.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

bu vıdeoda savunma vıdeolarının acık gorusu
https://youtu.be/6jbS0jsPXYE
adamlar resmen ıftır atıyorlar klan tanıtımı vıdeosu cekmısler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

:) haah dedim ya her şeye verecek cevabınız var verin hertürlü son söz Ömer TELLİ abimde olcak iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DesTuR - GaminG

Mesaj gönderen DesTuR - GaminG »

Kişisel bir saldırı captanın bir servera saldırı yapıpta serverın kapatılması söz konusu bile olamaz biz boşunmaı bu serverda kurucuyuz ben dejavu eğer saldırıda ismim veya umut nuri vb kişilerin ismi olsaydı tamam boş muhappet yapmayalım lütfen kişisel bir saldırıdır iyi oyunlar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

DesTuR - GaminG yazdı:Kişisel bir saldırı captanın bir servera saldırı yapıpta serverın kapatılması söz konusu bile olamaz biz boşunmaı bu serverda kurucuyuz ben dejavu eğer saldırıda ismim veya umut nuri vb kişilerin ismi olsaydı tamam boş muhappet yapmayalım lütfen kişisel bir saldırıdır iyi oyunlar...
dun tsde oyle dememıstın ? ne kadar kanıtın varsa at fln dıyordun ıpnı aldım atıcam dıger yoruma omer bey buradakı ıpnle karsılastırır ona gore yazıların vıdeosunu da cekerım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DesTuR - GaminG

Mesaj gönderen DesTuR - GaminG »

Atabilirsin kardeşim ben eğer haklıysanız ve benim attığıma dair sw kurucusuyum desturun bana ait yapılmış veya ortaklarımın yaptığına dair kanıdınız varsa atın bunu mail olarakta iletirim ömer beye sıkıntı etmeyin captan tarafından kişisel saldırıyı ömer telli ve csdurağı ailesini lütfen rahatasız etmeyin burda boş muhapet yapmanın anlamı yok sıkıntısı olan ve gereği yapılasydı çoktan yapılırdı tamamı kardeşim yaşın başın kaç olmuş bu işlerle uğraşıyorsun doğru düzgün konu aç öyle paylaş ordaki videoda cs133.yönetimpanel mi ne yazıyor o bir kanıt değildir oraya bende cs79.yönetimpanel hesabı bişey açıp bende saldırı yapmış gibi görünebilirim burda çoluk çocuk kandırmaya gerek yok ona göre ayağınızı lütfen denk alın seviyeli konuşun bizim panelin görüntüsü falan giriş yaparken o videoda görünmüyor + slayerdark umut ile video çekmiş olabilirler normal bişey bu bizim sizin ile serverınıza saldırı yapıcak anlamına gelmiyor ona göre :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli