destur gaming den gelen saldırilar.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 147
- Server Ip/DNS: 213.238.173.84
- Clan İsmi: TeamTR EFSANESİ
- İletişim:
Saldırıyı yapan slayer dark yasaklanmalı bu servere yansamamalı yansırsa elimdeki kanıtlarla bende aynı şekilde cevap verecegim .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
cevabını beklıyorum abıcım slayerı banlayan kım qadajs ^^knka server kapanıcak 1 hafta gelme kayıtlatrdan bakılır.^^UmutLaudres yazdı:Saldırıyı yapan slayer dark yasaklanmalı bu servere yansamamalı yansırsa elimdeki kanıtlarla bende aynı şekilde cevap verecegim .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Evet banladım serverimin kapanmasınımı istiyim ben ?
Ulan siz varya siz 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
10 yasındakı cocuksun ugrasamıcam saldırdınız adamların banını acıyorumUmutLaudres yazdı:Evet banladım serverimin kapanmasınımı istiyim ben ?Ulan siz varya siz

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
a:SDAsçö:DAS:DÖAS:Ö 10 YAŞINDA DEDİ 10 YAŞINDAKI COCK BİLE SENDEN DÜRÜSTDÜR EN AZINDAN HAKSIZ YERE BOT BASMAZ DİMİ A:sdçAsçdas Kaos Gaming üzüldüm iyi saldırmış arkadaş gçmiş olsun 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
dua et burası forum sana etmıyecegım kadar laf var cok delıkanlı gozukuyon da bı yaramzsın kardesım hade ısıne gt korkusu boyle bırsey galibaUmutLaudres yazdı:a:SDAsçö:DAS:DÖAS:Ö 10 YAŞINDA DEDİ 10 YAŞINDAKI COCK BİLE SENDEN DÜRÜSTDÜR EN AZINDAN HAKSIZ YERE BOT BASMAZ DİMİ A:sdçAsçdas Kaos Gaming üzüldüm iyi saldırmış arkadaş gçmiş olsun
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Umut abicim herkes senin burada yasını max. ne kadar oldugunu biliyor. Serverinizi Ömer bey kapattıgında bana gelip Cs105'i Devir et demiştiniz gametracker rankıyla beraber banlamıştım sizi iyi hatırlıyorum.UmutLaudres yazdı:AHAHAH GÜLDÜRDÜN "ÇOCUK"Saldırıyı Destur Gaming yapmamıştır saldırıyı bizim captanımız olan slayer dark yapmıştır kaos gamingin benle sorunu var serverimle degil adam saldırı yapmış haberımız yok bu nedenle sv kapanmaz boşa çırpınmayın banlama sebebim iste kaos gamingi sevmemem ve slayer mustafa ile kavgalı olmamdır iyi günler . Destur Gaming yıkılmayacaktır
Bu arada slayerdark server kaptanınız ve saldırı yapıyor bu videoda ve resimlerde yeterli kanit bence var. Ve sizin klanınızda barınıyor ve Csduraginda saldırı yapan , yasaklı kisileri barındırmak vb yasak.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ça.södöasç.döas.çdö 105 devir et mi dedim güldürdün lex
Her sv girip 109 kiralik bırakıyorm falan diyen ben degilim tsmize glei 29 a gel dedin yok dedigimde 105 i sana bırakıyım dedin onların sside var bende eger benim serverim kapanırsa hepsini buraya atıcam bekleyin 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ayrıca SlayerDark saldırı yaptıgında direk banladım sside atmışlar Allah razı olsun eyv 

Linklerini gizle |
-
- İletişim: