çökme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 558
çökme sorunu
Server birden bire çöktü değerli arkadaslar ne plugin ne başka bişi sorun sys.error loga da düşmüyor hiç bişi anlamadım gitti neden olmustur ki bu aralar herkeste duyuyorum genel olarak bu sorunu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
-
çökme sorunu
Üstün CSDurağı hizmeti (!) Kalitede son nokta (!) Aylardır çözülemeyen kasma sorunları.
Linklerini gizle |
-
çökme sorunu
99 yapımı bir oyun go gibi gelişmiş sistem değil en iyi sunucu burası türkiyede en iyi kaliteeXmajesticGaming yazdı:Üstün CSDurağı hizmeti (!) Kalitede son nokta (!) Aylardır çözülemeyen kasma sorunları.
Linklerini gizle |
-
çökme sorunu
Burası 1 numaradır en kısa sürede çözülecektireXmajesticGaming yazdı:Üstün CSDurağı hizmeti (!) Kalitede son nokta (!) Aylardır çözülemeyen kasma sorunları.

Linklerini gizle |
-
çökme sorunu
99 yapımı oyun olması bir şeyi değiştirmiyor. Allahtan cs go server hizmeti almıyoruz. Yoksa daha 1.6 da kasma sorunları oluyorsa go da eminim 10 oyuncuyu kaldırmayacaktır sistemleri.99 yapımı bir oyun go gibi gelişmiş sistem değil en iyi sunucu burası türkiyede en iyi kalite
Linklerini gizle |
-
çökme sorunu
1 numara yapma kriterleriniz nelerdir bilmiyorum ama alt yapı, kasma sorunlarının olup olmaması, stabilizasyon ve profesyonel destek konusunda sözlü notuna ihtiyaçları olabilir.Burası 1 numaradır en kısa sürede çözülecektir
Ayrıca bu eleştirileri olumlu olarak algılayıp artık kasma olmayan bir oyun zevki sunmalarını istiyoruz. Yoksa çoktan hizmetimizi iptal eder müşterisi olmazdık.
Linklerini gizle |
çökme sorunu
Herkezin kendi düşüncesi. Kullanıp kullanmamak size kalmış. bir sorununuz var ise foruma yardım kaydı açabilirsiniz.eXmajesticGaming yazdı:1 numara yapma kriterleriniz nelerdir bilmiyorum ama alt yapı, kasma sorunlarının olup olmaması, stabilizasyon ve profesyonel destek konusunda sözlü notuna ihtiyaçları olabilir.Burası 1 numaradır en kısa sürede çözülecektir
Ayrıca bu eleştirileri olumlu olarak algılayıp artık kasma olmayan bir oyun zevki sunmalarını istiyoruz. Yoksa çoktan hizmetimizi iptal eder müşterisi olmazdık.
Linklerini gizle |
çökme sorunu
Sorun genel bir sorun idi sanırsam. Kontrol etme fırsatı bulamadım iş yoğunluğu yüzünden.
Linklerini gizle |