destur gaming den gelen saldırilar.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Havada banned ve uyari kokulari var.
O yapti bende yapicam demeye gerek yok. Umuttugunuz birsey var burasi forum. Insan gibi konusulmasi gereken yer. Yani bunu istiyoruz. Bu olur ise bizim bu konulara cevap atmamiza yaptirim yapmamiza gerek kalmaz.
Gelelim saldiriya benim clanim degil captanim yapti klam yapmadi yi aciklarsaniz sevinirim. Ne yani captan klandan degilmiydi yaparken ?
2. Adam yasakli
3. Saldiri yapan adam desturun paneline girdi ve kaosun panelinede ayni pc ile girdi ise ip takibi yapilinca saldiran taraf kapanir.
Omer bey in belirtecegi Karari bekleyin.
O yapti bende yapicam demeye gerek yok. Umuttugunuz birsey var burasi forum. Insan gibi konusulmasi gereken yer. Yani bunu istiyoruz. Bu olur ise bizim bu konulara cevap atmamiza yaptirim yapmamiza gerek kalmaz.
Gelelim saldiriya benim clanim degil captanim yapti klam yapmadi yi aciklarsaniz sevinirim. Ne yani captan klandan degilmiydi yaparken ?
2. Adam yasakli
3. Saldiri yapan adam desturun paneline girdi ve kaosun panelinede ayni pc ile girdi ise ip takibi yapilinca saldiran taraf kapanir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Bence ts ıpı vido'da çıkmıyor.Ama konusmadan anlasılabılır.
saldırı yapacak tıpte ve yapar gıbısıne gelıyor bence kanıtlarda yeterlı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
1 vıdeosu ızlenırse anlarsın knka sesden artı olarak adamın 1 cektıı vıdeooda destur tagı var ve bızım panele gırerken cs133com_yonetim123 dıye bır panel cıkıyor ?MertMatin* yazdı:Bence ts ıpı vido'da çıkmıyor.Ama konusmadan anlasılabılır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
ya @redarmygaming adam geldi ben kaosta video çektim dedi benim üzerimden reklam yapıp beni banladılar dedi çocuğun saldırı yaptığını kesinlikle bilmiyordum öğrendiğim anda teamspeak ve serverimizdden uzaklaşıtırlmıştır. Bunuda belirtmek istiyorum [@Bilinmeyen Etiket] 'beyin Abimizin kararına insiyatifine bağlı , arkadaşların amacı klanı kötülemek bireysel yapılmış bir saldırı , bunu da göz önünde bulundurmanızı istiyorum. Klanımız niye karıştırıldı hala anlamış dğeilim servermizde admin olan biriydi captan olan kişiydi .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
2. Adam yasakli
@redarmygaming herseyı acıkladı nurıreıs adam yasaklı yanı bu adam bızım panele saldırdı vıdeoda bellı eger sızın panelınıze gırdıyse gırıp cıktıysa sızın hatanıza da gırıyor ve banlarken 1 haftaa banladınız o banı kaldırdınız bılıyorum acıklamaıy degistiniz ama loglardan gorulucektır. acıklamada ne yazdıgı @NuriReisHDYoutuber
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
sen kalkıp benim şahsıma arkadaşıma hakaret edemezsin umuta insan dışı varlık bana saldırı atan kimsin ? hakaret ediyorsun şuan bize resmen .
Linklerini gizle |
Birazdaha seviyesizlik artarsa konu iptal edilecektir
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Kanıtlar yeterli görünüyor hakaret var ama son söz Ömer beyde
iyi forumlar
iyi forumlar

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
hakaretı acarmısın benım mı karsı tarafınmı adam cok rahat konusuyor bkz: sajdjasdjadjasd ?BYFURKAN42 yazdı:Kanıtlar yeterli görünüyor hakaret var ama son söz Ömer beyde
iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Kardeş dicek bişey yok son söz Ömer beyin kanıt yeterli gibi
Linklerini gizle |