Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

plugins.ini Sorunu

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

plugins.ini Sorunu

Mesaj gönderen Captan Price »

Merhaba değerli forum sakinleri,

sunucuyu sıfırladığımız vakit plugins.ini'ye gelen farklı bir eklenti olduğunu gördüm;
pluginsiniolayi.png
Bu "mapconfigx.amxx" isimli eklenti ismi ne scripting ne de plugins klasöründe var. Yarı yarıya bilmeyen sunucu sahipleri bunu da CSD default eklentisi olarak düşünüp muhtemelen sunucuda ki choke kaybı %60/70 civarı gelip gidecektir. Bende rastlantı olarak denk geldim, fakat bu tek bir panelde başıma gelmedi. cs32/cs125 panellerinde bu eklenti ismini gördüm. Bu konuyu gören sunucu sahipleri plugins.ini dosyalarını kontrol edip ekran görüntüsünde ki olan eklentinin başına";" koymasını istiyorum. Sebebi ise çalışmaması.

@Yek'-ta @Taha Demirbaş Belki de yanlış biliyorumdur. Yanlış isem kusuruma bakmayın. Amacım yardım etmek, 2 panelde de başıma geldiği için böyle bir konu açtım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

plugins.ini Sorunu

Mesaj gönderen ShooTeR »

Captan Price yazdı: Cmt Kas 03, 2018 11:38 pm Merhaba değerli forum sakinleri,

sunucuyu sıfırladığımız vakit plugins.ini'ye gelen farklı bir eklenti olduğunu gördüm;

pluginsiniolayi.png

Bu "mapconfigx.amxx" isimli eklenti ismi ne scripting ne de plugins klasöründe var. Yarı yarıya bilmeyen sunucu sahipleri bunu da CSD default eklentisi olarak düşünüp muhtemelen sunucuda ki choke kaybı %60/70 civarı gelip gidecektir. Bende rastlantı olarak denk geldim, fakat bu tek bir panelde başıma gelmedi. cs32/cs125 panellerinde bu eklenti ismini gördüm. Bu konuyu gören sunucu sahipleri plugins.ini dosyalarını kontrol edip ekran görüntüsünde ki olan eklentinin başına";" koymasını istiyorum. Sebebi ise çalışmaması.

Yek'-ta Taha Demirbaş Belki de yanlış biliyorumdur. Yanlış isem kusuruma bakmayın. Amacım yardım etmek, 2 panelde de başıma geldiği için böyle bir konu açtım.
csdCore güncellemesine geçilirken bazi iplerde sıfırlama işleminde plugins.ini'ye yazılacaklar değiştirilmemiş olabilir normal birşey...
Calısmayan pluginleri plugins.ini'den .amxx yazısını silebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

plugins.ini Sorunu

ShooTeR yazdı: Pzr Kas 04, 2018 12:40 am
Captan Price yazdı: Cmt Kas 03, 2018 11:38 pm Merhaba değerli forum sakinleri,

pluginsiniolayi.png

Yek'-ta Taha Demirbaş Belki de yanlış biliyorumdur. Yanlış isem kusuruma bakmayın. Amacım yardım etmek, 2 panelde de başıma geldiği için böyle bir konu açtım.
csdCore güncellemesine geçilirken bazi iplerde sıfırlama işleminde plugins.ini'ye yazılacaklar değiştirilmemiş olabilir normal birşey...
Calısmayan pluginleri plugins.ini'den .amxx yazısını silebilirsiniz.
Yok garipsemedim, gözden kaçırılan ufak sorunları belirttim. Boşu boşuna choke kaybı yaratıyor bazı sunucularda. Açıklama için teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

plugins.ini Sorunu

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Bu bir sorun değil yüklü olmayan bir şeyi nasıl choke sorunuyla bağlantıladınız anlamadım. Zaten okunamayacağı için es geçer.

Kod: Tümünü seç

[ 27 ] unknown unknown unknown mapconfigx.amxx bad load

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

plugins.ini Sorunu

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Choke ile alakası olamaması lazım. Eklentiler server başlatılırken sadece 1 defa yüklenir. Yoksa logu basılır ve o işlem orada biter. Buda basit bir durum gözden kaçmış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

plugins.ini Sorunu

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Kas 04, 2018 6:59 pm Choke ile alakası olamaması lazım. Eklentiler server başlatılırken sadece 1 defa yüklenir. Yoksa logu basılır ve o işlem orada biter. Buda basit bir durum gözden kaçmış.
Bu eklentiyi kapatmadan önce choke değeri 60larda geziyordu kapatıp map değiştirdim ve değer 1-2 genelde 0 oluyordu. Bende buradan bağladım. Ayrıca silahta takılmalar meydana geliyordu. (ateş ettikten 1 saniye sonra mermi gitmesi gibi.)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

plugins.ini Sorunu

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Captan Price yazdı: Pzr Kas 04, 2018 7:23 pm
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Kas 04, 2018 6:59 pm Choke ile alakası olamaması lazım. Eklentiler server başlatılırken sadece 1 defa yüklenir. Yoksa logu basılır ve o işlem orada biter. Buda basit bir durum gözden kaçmış.
Bu eklentiyi kapatmadan önce choke değeri 60larda geziyordu kapatıp map değiştirdim ve değer 1-2 genelde 0 oluyordu. Bende buradan bağladım. Ayrıca silahta takılmalar meydana geliyordu. (ateş ettikten 1 saniye sonra mermi gitmesi gibi.)
ilginç.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala