Merhaba değerli forum sakinleri,
sunucuyu sıfırladığımız vakit plugins.ini'ye gelen farklı bir eklenti olduğunu gördüm;
Bu "mapconfigx.amxx" isimli eklenti ismi ne scripting ne de plugins klasöründe var. Yarı yarıya bilmeyen sunucu sahipleri bunu da CSD default eklentisi olarak düşünüp muhtemelen sunucuda ki choke kaybı %60/70 civarı gelip gidecektir. Bende rastlantı olarak denk geldim, fakat bu tek bir panelde başıma gelmedi. cs32/cs125 panellerinde bu eklenti ismini gördüm. Bu konuyu gören sunucu sahipleri plugins.ini dosyalarını kontrol edip ekran görüntüsünde ki olan eklentinin başına";" koymasını istiyorum. Sebebi ise çalışmaması.
@Yek'-ta @Taha Demirbaş Belki de yanlış biliyorumdur. Yanlış isem kusuruma bakmayın. Amacım yardım etmek, 2 panelde de başıma geldiği için böyle bir konu açtım.
plugins.ini Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
plugins.ini Sorunu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
plugins.ini Sorunu
csdCore güncellemesine geçilirken bazi iplerde sıfırlama işleminde plugins.ini'ye yazılacaklar değiştirilmemiş olabilir normal birşey...Captan Price yazdı: Cmt Kas 03, 2018 11:38 pm Merhaba değerli forum sakinleri,
sunucuyu sıfırladığımız vakit plugins.ini'ye gelen farklı bir eklenti olduğunu gördüm;
pluginsiniolayi.png
Bu "mapconfigx.amxx" isimli eklenti ismi ne scripting ne de plugins klasöründe var. Yarı yarıya bilmeyen sunucu sahipleri bunu da CSD default eklentisi olarak düşünüp muhtemelen sunucuda ki choke kaybı %60/70 civarı gelip gidecektir. Bende rastlantı olarak denk geldim, fakat bu tek bir panelde başıma gelmedi. cs32/cs125 panellerinde bu eklenti ismini gördüm. Bu konuyu gören sunucu sahipleri plugins.ini dosyalarını kontrol edip ekran görüntüsünde ki olan eklentinin başına";" koymasını istiyorum. Sebebi ise çalışmaması.
Yek'-ta Taha Demirbaş Belki de yanlış biliyorumdur. Yanlış isem kusuruma bakmayın. Amacım yardım etmek, 2 panelde de başıma geldiği için böyle bir konu açtım.
Calısmayan pluginleri plugins.ini'den .amxx yazısını silebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
plugins.ini Sorunu
Yok garipsemedim, gözden kaçırılan ufak sorunları belirttim. Boşu boşuna choke kaybı yaratıyor bazı sunucularda. Açıklama için teşekkür ederim.ShooTeR yazdı: Pzr Kas 04, 2018 12:40 amcsdCore güncellemesine geçilirken bazi iplerde sıfırlama işleminde plugins.ini'ye yazılacaklar değiştirilmemiş olabilir normal birşey...Captan Price yazdı: Cmt Kas 03, 2018 11:38 pm Merhaba değerli forum sakinleri,
pluginsiniolayi.png
Yek'-ta Taha Demirbaş Belki de yanlış biliyorumdur. Yanlış isem kusuruma bakmayın. Amacım yardım etmek, 2 panelde de başıma geldiği için böyle bir konu açtım.
Calısmayan pluginleri plugins.ini'den .amxx yazısını silebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
plugins.ini Sorunu
Bu bir sorun değil yüklü olmayan bir şeyi nasıl choke sorunuyla bağlantıladınız anlamadım. Zaten okunamayacağı için es geçer.
Kod: Tümünü seç
[ 27 ] unknown unknown unknown mapconfigx.amxx bad load
Linklerini gizle |
plugins.ini Sorunu
Choke ile alakası olamaması lazım. Eklentiler server başlatılırken sadece 1 defa yüklenir. Yoksa logu basılır ve o işlem orada biter. Buda basit bir durum gözden kaçmış.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
plugins.ini Sorunu
Bu eklentiyi kapatmadan önce choke değeri 60larda geziyordu kapatıp map değiştirdim ve değer 1-2 genelde 0 oluyordu. Bende buradan bağladım. Ayrıca silahta takılmalar meydana geliyordu. (ateş ettikten 1 saniye sonra mermi gitmesi gibi.)Taha Demirbaş yazdı: Pzr Kas 04, 2018 6:59 pm Choke ile alakası olamaması lazım. Eklentiler server başlatılırken sadece 1 defa yüklenir. Yoksa logu basılır ve o işlem orada biter. Buda basit bir durum gözden kaçmış.
Linklerini gizle |
plugins.ini Sorunu
ilginç.Captan Price yazdı: Pzr Kas 04, 2018 7:23 pmBu eklentiyi kapatmadan önce choke değeri 60larda geziyordu kapatıp map değiştirdim ve değer 1-2 genelde 0 oluyordu. Bende buradan bağladım. Ayrıca silahta takılmalar meydana geliyordu. (ateş ettikten 1 saniye sonra mermi gitmesi gibi.)Taha Demirbaş yazdı: Pzr Kas 04, 2018 6:59 pm Choke ile alakası olamaması lazım. Eklentiler server başlatılırken sadece 1 defa yüklenir. Yoksa logu basılır ve o işlem orada biter. Buda basit bir durum gözden kaçmış.
Linklerini gizle |