Selamlar ! pubg modun son noktalarini koyuyoruz
Pubg için 2 tane model lazim bunlara bir tanede hareket gerekiyor yerde sürünme hareketi yapan varsa emegi geçenler kısmına eklenecek sunucumuzda coin ve level destegi 1 ay vip verilecektir!
[istek]Pubg Naked Model erkek ve kadın
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1761
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
@PaZee Modelleme Yapan Animasyon Çizen Sayılı Adam Var Yada Yok Piyasada Bu Vereceğin Karşılık Az Diye Düşündüm Ben Birde Bir Video Görmüştüm Bulamadım Şimdi CS 1.6 İçin Yapılmış Bir Eklenti Var Kaynak Dosyası Verilmemiş Ama Yapılabilir Diye Düşünüyorum. Oyuncuya Başlık-Üst Kıyafet-Alt Kıyafet-Ayakkabı Modelleme İle Admin Şapka veya Admin Kalkan - Pelerin Eklentisindeki Gibi Model Verilebiliyor Oyuncuya Onu Yapıp Kıyafet Sistemide Getirsen Aslında Fena Olmaz
Linklerini gizle |
Modun sadece battleground haritasimi var piyasada ? Çöl haritası varmi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
O iş basit zaten. Modelleri lazım, sorun modeller.M.A - Burkay yazdı: Pzt Eyl 17, 2018 11:52 pm @PaZee Modelleme Yapan Animasyon Çizen Sayılı Adam Var Yada Yok Piyasada Bu Vereceğin Karşılık Az Diye Düşündüm Ben Birde Bir Video Görmüştüm Bulamadım Şimdi CS 1.6 İçin Yapılmış Bir Eklenti Var Kaynak Dosyası Verilmemiş Ama Yapılabilir Diye Düşünüyorum. Oyuncuya Başlık-Üst Kıyafet-Alt Kıyafet-Ayakkabı Modelleme İle Admin Şapka veya Admin Kalkan - Pelerin Eklentisindeki Gibi Model Verilebiliyor Oyuncuya Onu Yapıp Kıyafet Sistemide Getirsen Aslında Fena Olmaz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1761
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
burkay onları yapıcaz coin sistemiyle yoksa niye naked isteyeyim adamı
mr1mr2 bir arkadaşım map işlerini hallediyor
burkay verebilecegim karşılık bunlar, modelleme az çok biliyorum bir yabanci arkadaşım model,map,eklenti konusunda bana baya yardimci oldu, onada söyledim fakat garanti olmasini istiyorum iyi forumlar

mr1mr2 bir arkadaşım map işlerini hallediyor
burkay verebilecegim karşılık bunlar, modelleme az çok biliyorum bir yabanci arkadaşım model,map,eklenti konusunda bana baya yardimci oldu, onada söyledim fakat garanti olmasini istiyorum iyi forumlar

Linklerini gizle |
-
@PaZee Gerçi sende haklısın ama bilmiyorum bana karşılık az geldi çünkü düzgün plugin yapan kişiler zaten 10-15 kişi model yapabilen ise 3-5 kişi bana çok az bir karşılık olarak gözüktü umarım yapan çıkar
Linklerini gizle |