Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

.map açma sorunu

Harita , model yapım dersleri , araç gereçleri.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

.map açma sorunu

Mesaj gönderen umutycel54 »

Merhaba arkadaşlar ben bir bsp dosyasını .map e çevirdim ve tüm texturelerini wada çevirdim ancak vhe de açınca textureler olmuyor resimdeki gibi renkli oluyor yardım edebilcek varmı ?

edit: Ve hiç bir şekilde texture ekleyemiyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

.map açma sorunu

Mesaj gönderen mr1mr2 »

ben map çevirmede sadece içerisinden ev araba uçak tarzı şeyleri almak için kullanıyorum hiç bi map in editleeyi denemedim ancak bi önerim var. Bir yen sayfa aç , sonra tekrar open diyerek bu .map dosyasını aç ve bütün herşeyi seçerek kopyala de. ardından " close " de ve diğer yeni boş açtıgın sayfada yapıştır de öo şekilde bi editle bakalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

.map açma sorunu

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

umutycel54 yazdı: Pzt Ağu 27, 2018 4:40 pm Merhaba arkadaşlar ben bir bsp dosyasını .map e çevirdim ve tüm texturelerini wada çevirdim ancak vhe de açınca textureler olmuyor resimdeki gibi renkli oluyor yardım edebilcek varmı ?

Tüm nesneleri seç.
Daha Sonra Texture Kısmında Tik işaretleri olacak onlardan bir tanesi textureleri düzeltiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

.map açma sorunu

Mesaj gönderen umutycel54 »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Ağu 27, 2018 5:39 pm
umutycel54 yazdı: Pzt Ağu 27, 2018 4:40 pm Merhaba arkadaşlar ben bir bsp dosyasını .map e çevirdim ve tüm texturelerini wada çevirdim ancak vhe de açınca textureler olmuyor resimdeki gibi renkli oluyor yardım edebilcek varmı ?

Tüm nesneleri seç.
Daha Sonra Texture Kısmında Tik işaretleri olacak onlardan bir tanesi textureleri düzeltiyor.
Oldu çok teşekkür ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala