realgaming yazdı: Cum Ağu 03, 2018 6:56 pm
Merhaba arkadaşlar jail_buyukisyan haritasının yenisini yapmayı düşünüyorum haritadan neleri ekleyip neleri kaldırayım fikir verirseniz uygun olursa yapacağım.
Tavuk dövüştürme oyunu yap bence.Bi alan oluştur birde tuş tuşa basınca horoz remix çalsın adamlar yumruk yumruğa kapışsın.Ondan sonra hücrenin içine kediler için birşey yapıyorlar uzun tırmalama ağacı öyle bir küçük ağaç yap en üste çıkan oradaki 1 mermili deagle alsın.
Merhaba arkadaşlar jail_buyukisyan haritasının yenisini yapmayı düşünüyorum haritadan neleri ekleyip neleri kaldırayım fikir verirseniz uygun olursa yapacağım.
Güzel düşünce kafes değiştirilebilir, doğru yanlış oyunu eklenebilir, zemin değiştirilebilir, ip atlama eklenebilir.
doğru yanlış, surf gibi oyunlar için örnek veriyorum bi oda yapacağım OYUNLAR yazacak girişte kapılar ekleyeceğim o tür oyunları oraya ekleyeceğim kapıdan geçeni atacak
Güzel düşünce kafes değiştirilebilir, doğru yanlış oyunu eklenebilir, zemin değiştirilebilir, ip atlama eklenebilir.
doğru yanlış, surf gibi oyunlar için örnek veriyorum bi oda yapacağım OYUNLAR yazacak girişte kapılar ekleyeceğim o tür oyunları oraya ekleyeceğim kapıdan geçeni atacak
Mantıklı bitirdiğinizde buradan paylaşım yapmayıda unutmayın
Mantıklı bitirdiğinizde buradan paylaşım yapmayıda unutmayın
tamamdır paylaşacağım şuan daha yapımına başlamadım kağıda v.s çiziyorum sonradan yapacağım