Öncelikle selam arkadaşlar, Hammer Editor'de bir lazeri düğme yardımı ile hareket ettirmek istiyorum.
Bilgisi olan varsa Ts3 adresinize gelebilirim veya buraya yorum olarak nasıl yapacağımı yazabilirsiniz.
Ya da elinizde imkan varsa rmf şekilde de bana yollayabilirsiniz.
ali<.d yazdı: Prş Şub 07, 2019 7:56 pm
Nasil bir sey istiyorsun hareketten kastin ne mesela env_beam ile lazerin yer degismesi saglaniyor onunla yapabilirsin
Lazerin düz bir hat üzerinde ileri ve geri hareket etmesini istiyorum func_train gibi.
SpoRTeR yazdı: Prş Şub 07, 2019 8:10 pm
@Dexon Özelin kapalı olduğu için burdan yazıyorum. Serhat Öndeş'in bizimle bi ilgisi yok senin kimlik bende red'de gözüktüğü için de ban yedin
Bana'da mesaj atınca kafam karıştı. Farklı biri ile karıştırdı galiba
@Dexon Özelin kapalı olduğu için burdan yazıyorum. Serhat Öndeş'in bizimle bi ilgisi yok senin kimlik bende red'de gözüktüğü için de ban yedin
Sana ulaşmak isterken nedense bizim ts3 e geldi bizde olan serhat da askerde öyle bi karışıklık olmuş
Sana ulaşmak isterken nedense bizim ts3 e geldi bizde olan serhat da askerde öyle bi karışıklık olmuş
Ban aç da gelelim derdimizi anlatalım hele ne alaka red özeli açıyorum