Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:38 am
Eline sağlık serhat. Biraz da dm özel maplar yap bea bizde sevinelim
Fikir yokki yapalım sizde Ramazan gibi fikir sunun hayata geçirelim
Ya biz çoğunluk hatta ne çoğunluğu hep assault maplar kullanırız. Mesela şöyle yapabilirsin bir tane büyük bir tane de küçük harita yapabilirsin büyük haritalar gün ortasında kullanırız, küçük maplari ise gece haritası olarak ayarlarız bunu bize yap daha bir şey istemem yani
Furkan Göksel yazdı: Çrş Oca 30, 2019 10:52 am
Teşekkürler . Kendi Sunucumuza kurariz bugün . Fakat harita da reklam panosunu nasil Düzeltebilirim kendi klanimin bilgilerini ayarliyacam da .
Maalesef düzeltmezsiniz özel ücret karşılığı yapılandırılmış bir harita
Fikir yokki yapalım sizde Ramazan gibi fikir sunun hayata geçirelim
Ya biz çoğunluk hatta ne çoğunluğu hep assault maplar kullanırız. Mesela şöyle yapabilirsin bir tane büyük bir tane de küçük harita yapabilirsin büyük haritalar gün ortasında kullanırız, küçük maplari ise gece haritası olarak ayarlarız bunu bize yap daha bir şey istemem yani
Bakarım bir ara elimdeki işler bitsin göz atarım
Tamamdır çünkü bu çoğu insan için çok iyi olacaktır favori maplardan birisi olabilir. Güzel haberlerini bekliyorum
Furkan Göksel yazdı: Çrş Oca 30, 2019 11:05 am
@Serhat Öndeş Yakin Zamanda bu konuyla ilgili görüşebilirmiyiz . Ne gerekiyorsa siz söyleyin .
Özel iletişim yada imzadaki bilgilerine mesaj atarsanız yardımcı olurum.Ayrıca söylemeyi unuttum o pano Reklam panosu değil yani Yektanın model eklentisinde bağımsız.Harita sıfırdan çizilerek emek verilen haritadır
Furkan Göksel yazdı: Çrş Oca 30, 2019 11:05 am
@Serhat Öndeş Yakin Zamanda bu konuyla ilgili görüşebilirmiyiz . Ne gerekiyorsa siz söyleyin .
Özel iletişim yada imzadaki bilgilerine mesaj atarsanız yardımcı olurum.Ayrıca söylemeyi unuttum o pano Reklam panosu değil yani Yektanın model eklentisinde bağımsız.Harita sıfırdan çizilerek emek verilen haritadır
Tamamdir Teşekkürler. Facebook dan ulaşirim ben size yakin zamanda . Biraz işlerim var o yüzden giremiyeceğim . 2 ve ya 3 güne kadar dönüş yaparim .
Bakarım bir ara elimdeki işler bitsin göz atarım
Tamamdır çünkü bu çoğu insan için çok iyi olacaktır favori maplardan birisi olabilir. Güzel haberlerini bekliyorum
Ankara mapını bitirdikten sonra bakarım ama unutabilirim