Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Counter-Strike 1.6 Eklenti Paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır

Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici
Mesajlar: 5428
Kayıt: Pzr Eyl 06, 2015 6:12 pm
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Merhaba,
Artan şikayetler doğrultusunda bu konuyu açıp gerekli yasaklamaları yapıyoruz.

Bir kaç platform dışarıdan eklenti satımı, eklenti kurulumu hizmeti verdiğini söyleyip sizlere AÇIKLI EKLENTİ SATIP, ters düşmeniz, problemler yaşamanız veya hiçbir sebep yokken kendi keyiflerine göre sunucularınıza zarar vermekteler

Kurdukları eklentilerde başka sunuculardan gelen adminlikleri,şifrelerini kayıt edip, o sunuculara saldırılar düzenlemekteler.
Panelinizde bizim tarafımızdan değiştirilmesine müsaade edilmeyen ayarları değiştirip sunucunuzun kapatılmasına sebep olmaktalar.

Bu kişilerin eklentileri yakın zamanda tüm sunucularımızda yasaklanacaktır, tespit halinde sunucular sıfırlanacaktır.

İnsanların iyi niyetlerini suistimal eden bu tipler bu cs dünyasında her zaman oldular. Bu gibi yarım akıllılar yüzünden bizler mecburi olarak panelde ve sunucularda katı önlemler almak durumunda kalıyoruz.
Bu tarz insanlara taviz vermeyin, eklentilerini satın almayın.


Resim
cs80-2.png
cs80-3.png
Dosya boyutu yüksek olduğundan link olarak koyuyorum ;
http://csduragi.com/adminkayit.gif

Bu telefon numarasının sahibi şuan onlarla iş yapan birisi, geçmişte verdiği cevaplar
sunucusu_sifirlanan_onlardan_olan.png

Eklenti kurulumu sonrası bir sunucumuzu kendi sunucularına yönlendirilmesi
kendiswlerineyon.jpg

Bu eklentileri kullanan müşterilerimiz acil olarak yedeklerini alıp sunucularını sıfırlamalıdır.


Özel banmenüsü adı altında satılan eklentide sunucuyu direk çökertmeye yaran komut ;
Yapımcı : Görkem Bacıo**u
Kullandığı nick : PouexOfficial

Kod: Tümünü seç

Saydan /111222333444 yazılması halinde, sunucu ticrate 1 yapılmakta.
Saydan /111222333444555 yazılması halinde, sunucuya exit komutu gönderilek kapatılmakta.

Yapımcı : Web**lesi, Emirhan K**t, Berk
Kullandığı nick : Mawilarq,Tengri
CSGO Premium Mod olarak satılan eklentide sunucuda full yetki adminlik alma ve kafasına göre sunucudan eklentiyi kaldırmaya yaran işlem;
Oyuna 59berk59 nicki ile giriş yapılıp, konsola UID_Ara 59berk59 yazıyorsunuz karşınıza gelen menüden full yetki adminlik alabiliyorsunuz, eklentiyi sunucudan kaldırabiliyorsunuz.

Yapay zeka jailbreak olarak satılan eklentide sunucuda full yetki adminlik alma ve kafasına göre sunucudan eklentiyi kaldırmaya yaran işlem;
Oyuna 59berk59 nicki ile giriş yapılıp, konsola UID_Ara 59berk59 yazıyorsunuz karşınıza gelen menüden full yetki adminlik alabiliyorsunuz, eklentiyi sunucudan kaldırabiliyorsunuz.

Yapımcı : Web**lesi, Emirhan K**t, Berk
Kullandığı nick : Mawilarq,Tengri
CSGO Mod Menü ("NEW: CsGoMenu", "3.7") olarak satılan eklentide sunucuya giriş yapan kişilerin şifreleri kaydedilmekte. Bu şekilde başka serverlardan oyuna giren adminlerin şifreleri ile sunuculara saldırı yapılmakta.
Aynı modda nickinizi webberkemo4159 yapıp, konsola UID_Ara webberkemo4159 yazıp full yetki admin olabiliyorsunuz.

Şifrelerin kayıt edildiği dosya
addons/amxmodx/configs/csgo_isimsifre.ini
Örnek ;
http://csduragi.com/adminkayit.gif

selcuk1934 yazdı: Cum Mar 06, 2020 1:54 am argo deyimle konu çözülmez bende sert tepki veriyim o zaman " csd demekki yeterli koruması yokmuş " para oyuncu calma dıyorsun "Taverna 9 ay yetkılıydım 9 ay az bır sure degıl hıcbır oyuncu bana cıkıpta baska sunucuya yonlendırıldık demedı yada modla alakalı hıc saldırı yemedı" sımdı cıkmıs mod tehlıkelı guvenlıgınız ıcın sunucularınızı sıfırladık dıyorsunuz hadı kabul edılır bır durum belkıde eklentıyı panele ucretı karsılıgında kurdurdular bunu dusundunuzmu arastırmanızı duzgun yapmadıgınızı dusunuyorum kı karsı taraf zaten kaynak kodlarını ıncelemenız ıcın verebılırız demıs onada bakmıyorsunuz sonucta sızın bu panellere erısme yetkınız var ben nasıl ınanıcam sıze bu eklentılerde oynama yapmadıgınıza ? yaptıgın argolu yoruma karsılık benım yorumum budur kı csd hakkındada karsı tarafın agır ıthamları var kanıtlamıslar ssler ıle kı hos ıthamlar degıl 2 cs forumu tartısıyor zararlı cıkan moda para veren ınsanlar
Açıklı olan eklentiler için buradan duyuru geçildi sıfırlanmaları istendi, sıfırlanmayanları biz sıfırlayacağız dedik
Bizim tarafımzıdan 4 sunucu sıfırlandı tarafımızdan biri cs30com,biri cs38. Bu ikisinin sahibi aynı hakkımızda atıp tutmaları sonucu sıfırlandı, ardından ettiği küfürden sonra aramızdan kovuldu. İlk vukuatları değil 14 yaşında bir çocuk. Ayrıca cs34com bu çocuğun üzerine değil ve bu server hiç bir şekilde kapatılmadı aynı sahibi kullanmaya devam ediyor.
3. sunucu cs80com, içerisinde bir dünya insanın şifrelerinin çalındığı serverlardan biri, ilk mesajda ss mevcut

4. Sunucu önlem olarak sıfırlanan cs105.Bu çocukta yeni türedi. Durduk yere arkadamızdan atıp tutmuş serverına kalkıp yasaklı eklenti kurmayı istemiş, önlem olarak sıfırladık. Birde yaygara koparmış serverlarım,panelim kapatıldı diye. Serverları aktif (cs105,cs114) muhtemelen bu çocuğa şöyle yaz böyle yaz karalama yap diye tembihliyorlar bu safında inanıyor.
cs105.jpg


Bunlar haricinde kanıt koyarak hakkınızda ağır ithamlar bulunmuşlar demişsiniz, girdim baktım da herhangi bir kanıt göremedim.
Poeux denen çocuk cs5com paneline girip ürünlerin ss'ini çekmiş, yönlendirme talebinin ss'ini çekmiş koymuş.
cs5com'un yıllık yönlendirme aldığını kendide biliyor, yıllık yönlendirme alınca indirim yapıldığınıda biliyor. Bunu bile bile muhtemeşem matematiği ile cs5com için madem yıllık yön aldı neden 4*300 1200 lira değilde 1000 lira gibi bir şey yazmış. Kendisine buradan sevgilerimizi iletiyoruz, ahanda buda kanıt. Cs5com sahibinden çok çok özür dileyip bunu paylaşıyorum. Ürün bilgilerinin verilmesini istememesi dahilinde resmi kaldıracağım
yillikserver.png
1000fps olayı başlı başına komedi. Biz hiç bir zaman sunucularımızı 1000fps satıyoruz diye bir ithamda bulunmadık. Bu işgüzarlar kendilerince yine bizi karalamak için böyle bir şeyi ortaya atıyorlar. Bu sektörde olup, bu işi yapan kişiler bilir ki hiçbir pro public/fun sunucusu kalkıp 1000fps olarak satılmaz. 12 kişilik maç serverı mı bu ? Kendi gitmiş kaldırılmaması gereken eklentileri kaldırmış,ticrate 0lamış ( ki maks 1000 olur bu yapıda ) 3 ay önce 1000di şimdi 250 gibi komik laflar ediyor.

Olayların çoğu bu kişinin başının altından çıkıyor ( PouexOfficial Görkem Bac***** ). Şuan orada moderatör olan adam whatsappdan bize bulunduğu itiraf
Resim

cs111com'un kapatıldığı hakkının yenildiği söyleniyor oda yalan. Süresi bitene kadar kullandı ondan sonra kendisine hizmet verilmeyeceği söylendi.
Buna rağmen gitti serverı başka bir isimle tekrar kiraladı. E hani biz kötüydük ? Hani biz kakakıydık ? Niye gelip tekrar serverı alıyorsun bizden ?
cs111comkanıt.png
Tekrar sunucu aldığı tespit edilir edilmez, sunucu kapatıldı kendisine anında PARASI GERİ ATILDI.

Evet gördüğünüz gibi 2-3 tane kayda değer olmayan resmi sizlere kanıt diye sunup asılsız iftiralar atmaya devam ediyorlar.

Son olarak bir whatsapp konusması atılmış, istersek tüm modları paylaşabileceğimizi söyledik ama onlar gibi karaktersiz değiliz dedik.
Ortada açık olarak paylaşılan bir modu gören var mı ? Parasıyla eklentiyi satın alan sunucu sahipleri için, mağdur olmamaları adına eklentileri onlara decompile veya amxx halini verebileceğimizi, düzelttirip kullanabileceklerini söyledik. Bunu yapan sunucu sahipleri oldu. Eklentiyi satın almayan, bizim müşterimiz olmayan kişilere ise hiç bir şekilde kod gönderilmedi. Varsa bunun kanıtı paylaşsınlar öyle saçma sapan ss'ler ile bizi karalamaya çalışmasınlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Etiketler:
Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masmawi
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: Sal Mar 03, 2020 2:24 pm

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen masmawi »

Burada yasaklı olduğumu biliyorum ancak yanlış bilgi vermeniz insanları aldatıyor hiçbir eklentinin içinde bir açık bulunmamaktadır kaynak kodlarını sunucunuza kurmaktayız bu dosyalar kontrol edilebilir herhangi bir loglama yapılmıyorsa kaynak kodunu sizinle paylaşabiliriz.

Uzun süredir ne forumunuz nede sunucunuz hakkında hiçbir içerik yayımlamadık ve barındırmadık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

istiklal_lin
Mesajlar: 300
Kayıt: Sal Şub 05, 2019 8:41 pm
Clan İsmi: dreacy'

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen istiklal_lin »

masmawi yazdı: Sal Mar 03, 2020 2:28 pm Burada yasaklı olduğumu biliyorum ancak yanlış bilgi vermeniz insanları aldatıyor hiçbir eklentinin içinde bir açık bulunmamaktadır kaynak kodlarını sunucunuza kurmaktayız bu dosyalar kontrol edilebilir herhangi bir loglama yapılmıyorsa kaynak kodunu sizinle paylaşabiliriz.

Uzun süredir ne forumunuz nede sunucunuz hakkında hiçbir içerik yayımlamadık ve barındırmadık.
Herhangi bir yanlış bilgi göremiyorum.Başıbozuk,tanınmış,güvenilebilecek insanlar bile açıklı eklenti satıp sunuculara bir hayli zarar vermekte buna en çok şahit olanlardan biriyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masmawi
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: Sal Mar 03, 2020 2:24 pm

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen masmawi »

istiklal_lin yazdı: Sal Mar 03, 2020 2:30 pm
masmawi yazdı: Sal Mar 03, 2020 2:28 pm Burada yasaklı olduğumu biliyorum ancak yanlış bilgi vermeniz insanları aldatıyor hiçbir eklentinin içinde bir açık bulunmamaktadır kaynak kodlarını sunucunuza kurmaktayız bu dosyalar kontrol edilebilir herhangi bir loglama yapılmıyorsa kaynak kodunu sizinle paylaşabiliriz.

Uzun süredir ne forumunuz nede sunucunuz hakkında hiçbir içerik yayımlamadık ve barındırmadık.
Herhangi bir yanlış bilgi göremiyorum.Başıbozuk,tanınmış,güvenilebilecek insanlar bile açıklı eklenti satıp sunuculara bir hayli zarar vermekte buna en çok şahit olanlardan biriyim.
Ben burada bize gönderme yapıldığının farkındayım aktif olarak birçok sunucuda eklentimiz aktif(kapalı kod) olarak ama dediğimiz gibi yöneticiler ile bu kodları açık olarak paylaşmaya hazırız bu eklentileri kapalı kod olarak kurma nedenimiz eklentinin yayılmasını engellemektir. Bu zamana kadar konuda dediğiniz şeyleri eklentiye yapmadık rica ediyorum tam soruşturmadan yanlış yönlendirme yapmayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
Mesajlar: 1327
Kayıt: Prş Eyl 15, 2016 1:09 pm
Konum: TURKEY/MERSİN
İletişim:

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Merhabalar, Bu konu benim gibi harita yapanlar içinde geçerli mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici
Mesajlar: 5428
Kayıt: Pzr Eyl 06, 2015 6:12 pm
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Serhat Öndeş yazdı: Sal Mar 03, 2020 2:37 pm Merhabalar, Bu konu benim gibi harita yapanlar içinde geçerli mi?
Değildir, sorunsuz harita satışınızı yapabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Mesajlar: 1633
Kayıt: Pzt Tem 22, 2019 3:13 am
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen OPC Line »

Dışardan eklenti satın almak çok saçma. Zaten bu forumda CSDuragi sunucu sahiplerine istediği hertürlü pluginlerde ücretsiz yardımcı olunuyor. İstek eklenti , eklenti , hata düzeltme , eklentilere ek özellik ekleme vs gibi birçok türde hizmet veriyor. Burada eklentilere yardım ederin hiç birisinde ben art niyet görmedim. (Bir kaç istisna hariç) Onun haricinde de forumx , forumy herneyse herhangi bir forumdan daha eklenti yüklemişliğim yok. Server sahiplerinin biraz gözü açık olsun. Bu Forum harici eklenti yüklememeleri en güzeli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
Mesajlar: 1327
Kayıt: Prş Eyl 15, 2016 1:09 pm
Konum: TURKEY/MERSİN
İletişim:

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 03, 2020 3:00 pm
Serhat Öndeş yazdı: Sal Mar 03, 2020 2:37 pm Merhabalar, Bu konu benim gibi harita yapanlar içinde geçerli mi?
Değildir, sorunsuz harita satışınızı yapabilirsiniz.
Gerekli bilgilendirme için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

AğustosBöceği
Mesajlar: 51
Kayıt: Sal Ara 17, 2019 7:25 pm

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen AğustosBöceği »

OPC Line yazdı: Sal Mar 03, 2020 3:13 pm Dışardan eklenti satın almak çok saçma. Zaten bu forumda CSDuragi sunucu sahiplerine istediği hertürlü pluginlerde ücretsiz yardımcı olunuyor. İstek eklenti , eklenti , hata düzeltme , eklentilere ek özellik ekleme vs gibi birçok türde hizmet veriyor. Burada eklentilere yardım ederin hiç birisinde ben art niyet görmedim. (Bir kaç istisna hariç) Onun haricinde de forumx , forumy herneyse herhangi bir forumdan daha eklenti yüklemişliğim yok. Server sahiplerinin biraz gözü açık olsun. Bu Forum harici eklenti yüklememeleri en güzeli.
Bu forumdaki cs:go modun yapımcısıda satan kişilerle aynı.
Yapımcısı : MawiLarq & !berk!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici
Mesajlar: 5428
Kayıt: Pzr Eyl 06, 2015 6:12 pm
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Bu konuda ki kararımız nettir, durduk yere kimsenin tavuğuna kışt demeyiz.
Eklenti ihtiyacınız olursa açık kaynak şekilde buradan veya başka forumlardan yardım isterseniz buna kimse bir şey demez. Ancak bu şekilde güvenilmeyen kişilerden satın aldığınız veya ücretsiz yardım aldığınız eklentiler sonucu sunucunuz kapanabilir, zarar görebilir.
Bunun önüne geçilmesi içinde bu eklentilerin sunuculara kurulmasına izin vermeyeceğiz,üzülerek belirtmeliyim ki tespit halinde sunucular sıfırlanacaktır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Cevapla