Forum kuralları DİKKAT ! Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir ! Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir. Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
kaanapaydn yazdı: Sal Mar 03, 2020 8:20 pm
Müşteriniz olarak serverimizdeki sorun oluşturabilecek eklentileri belirleyip bize bi şekilde bildirirseniz bizde ona göre o eklentileri sileriz, böyle bu şekilde serveri tamamen sıfırlayıp müşterilerinizi ve serverimizdeki sabit oyuncu kitlesini mağdur etmenin amacı ne ?
Serverini gece 1 2 de sıfırlarsan user kaybetmezsin
kaanapaydn yazdı: Sal Mar 03, 2020 8:20 pm
Müşteriniz olarak serverimizdeki sorun oluşturabilecek eklentileri belirleyip bize bi şekilde bildirirseniz bizde ona göre o eklentileri sileriz, böyle bu şekilde serveri tamamen sıfırlayıp müşterilerinizi ve serverimizdeki sabit oyuncu kitlesini mağdur etmenin amacı ne ?
Kaynak kodu olmayan, hangi eklentinin içerisine ne koyduklarını bilmediğimizden ötürü kalkıp şu eklentide açık var nasıl diyebiliriz ?
Adamlar 20 tane eklenti kurup yüklüyor içerisine tıkamışlar bir dünya açık milletin şifresini logluyor, kalkıp başka sunuculara yönlendirme yapıyor, saldırı yapıyor. Sizin serverınız üzerinden gerçekleştirilen bu ataklarda başkalarını mağdur olursa, sorumluluk sizin olur bir başkasının değil.
Bu yüzden eklenti almayın, aldırmayın bu kadar basit
Arkadaşlar Hala Neyi Savunuyorsunuz Adam Fotoğraflari Koymuş Kanitlari Koymuş Anlamiyorsan 2 kere incele sonra yorum yap dahada anlamadin GÖZLÜK takda Bak Sımdi Onlar Saldiraya Geçti Onlar Karaliyor Csduragını ?
qros08 yazdı: Sal Mar 03, 2020 8:31 pm
Arkadaşlar Hala Neyi Savunuyorsunuz Adam Fotoğraflari Koymuş Kanitlari Koymuş Anlamiyorsan 2 kere incele sonra yorum yap dahada anlamadin GÖZLÜK takda Bak Sımdi Onlar Saldiraya Geçti Onlar Karaliyor Csduragını ?
Son güncelleme tarihi 14 şubat diyor o resimlerde şuan günlerden 3 mart.
qros08 yazdı: Sal Mar 03, 2020 8:31 pm
Körler sağırlar, birbirlerini ağırlar.
Anlaşılan prim ve hit için yapmayacaklar şey yok, farklı domainlerde de böylelerdi, burada da böyleler çamur at izi kalsın hesabı devam ederler.
O kadar aciz bir topluluk ki bunlar; tüm bunları tek bir gelirimizin bile olmadığı, tamamiyle ücretsiz yardım etme amacı ile kurulmuş bir platforma ( forum.csduragi.com'a ) adam çekme çabası olarak görmüşler.
Ne adamı çekeceksek oradan, hepsi bizim banladığımız tayfa,hepsine yetkiyi vermişler mesaj attırıyorlar enteresan
Yaptıkları acizliği bu şekilde ört bas etmeye çalışmaları çok komik
ZombiePlagueX' yazdı: Sal Mar 03, 2020 8:52 pm
Paraya tapmaya başlayanlar, arkamızdan konuşur olmuş. Eğer bu kadar takipçimiz olduğunuzu bilseydik kurumsal üye verirdik
İşte bu arkadaşta sunuculara saldırı yapan, by.king denen emrullah ak*** isimli ufaklıklardan bir diğeri.
Yapmayın konuştuğunuz lafların altında ezilirsiniz, yaptığınız saçmalıkların arkasında durun,çıkıp özür dileyin:)
Bu şekilde karalama kampanyası ile bir yere varamazsınız, sürekli milleti tokatlayıp domain değiştirip durursunuz, insanlarda size inanıyor garip
Yeterli kanıt konuya eklendi, alışveriş yapmadan önce dikkat edin.
Sunucularınızı ne zaman sıfırlamanız gerektiği hakkında buradan bilgilendirileceksiniz
Eklenti yazmayı bilen eklentisini yazar, paylaşmak isteyen paylaşır. Bu kişilerin bu forumda eklentileri de var. Fakat eklenti paylaşım bölümü yetkili onaylı bir bölüm. Yani eklentiler kontrolden geçiyor. Ömer TELLİ nin bu eklentileri istisna olarak belirlemesi lazım, ya da bunlara alternatif seçenekler sunması lazım bu durumda. Ek olarak amxx module üzerinden bunun kontrolünü arttırılması lazım çünkü bunu yapanlar sadece onlar değil.
Bu forumda yok o platformda var vs., olabilir. Burada yapılmıyor orada yapılıyor vs. o da olabilir. Eskisi kadar online değiliz, herkesin işi gücü var artık. Ben artık ilgilenmiyorum. Benim ilgi alanım şuanda sanal sunucular, windows server, active directory, embedded lock down. Yıllarca burada duracak değiliz. Taha da aynı şekilde çalışıyor. Kerim sınavlara hazırlanıyor, Fatih 1.6 dan farklı şeyler yazıp kendini geliştiriyor, Mertte aynı şekilde bir şeyler ile uğraşıyor artık göremiyorum bile. Burada bir tek Ömer TELLİ var. O da makineler ile uğraşıyor. Gönüllü destek alımı açılsın diyen olmuş, kimi alacağız? Kimi 1337 ye layık göreceğiz.
Neyse, kaynak kodlar sizin elinizde olması lazım. İçini okumanız lazım. Aldığınız eklentilerde hangi komut nereye ne amaçla gidiyor bakmanız lazım. Benim ara ara boş vaktim oluyor. Kuşkulandığınız sma dosyalarını bana telegramdan gönderip kontrol etmem için ricada bulunabilirsiniz. Bir eklentim var ama sunucuma kuracağım fakat güvenemiyorum derseniz sadece csduragi için değil, tüm sunucular için kontrol ederim. Ama kontrol etmem 2-3 günü bulur. Bu kontrolü Taha da yapabilir, Fatih de yapabilir. Yapabilir dedi isem yapmak zorunda da değiller. Bu onlara kalmış bir şey. Ben sadece bunları anlayabilecek kişileri söyledim.
Bu setinfo ve yönlendirme konusunu 2 hafta önce Ömer abi, Kerim ile bana söylemişti ama sadece 1 ip adresinde karşılaştığını söylemişti. Bu konuyu açıyor ise bu konunun yaygınlaşmaya başladığını gösterir. 2 senedir onlardan eklentilerimi alıyorum bir sorun olmadı diyen olmuş. Ömer Abi bunların keyfi yapıldığını yazmış. Size yapmaz, ama başkalarına yapabilir. Belki yarın bir gün sizinle ters düşer size de yapabilirler. Kaynak kodlarını alın, eklentileri kontrol edin tekrar kurun.
Son olarak, forum.csduragi aktif bir forum olmasa bile csduragi olduğu bir müddetçe olacak bir forumdur ve burada herkes eşittir. Diğerleri bizi ilgilendirmez, ama sunucuları etkileyecek bir davranış var ise uyarmak yine bu forumdan olur. Kanıtlar konuda mevcuttur. Forum aktif olsun diye hile paylaşacak, index olsun diye yersiz konular açacak, sorunlu eklenti ama kullanıcılar istiyor diye paylaşılmasını izin verecek değiliz.