Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Plague Mod [Yardım]

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
OguzXtrime
Server Ip/DNS: 213.238.173.180
İletişim:

Mesaj gönderen OguzXtrime »

cs191 İp adresi'nin sahibiyim boş duruyordu Zombie Plague kurmaya karar verdim şuan çoğu şey hazır ama eksiklerim var.Şu haliyle de oynanır derecede ama daha ilgi çekici olmasını istiyorum.Anlayan,Para veya başka birşey karşılığında yardım edebilecek var mı uğraştırıcı şeyler istiyeceğim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

[DP]GAMETRACKER

Mesaj gönderen [DP]GAMETRACKER »

Zombie Espace yap elimde var mesala şu anda istersen verebilirim biraz içinde reklam var editlersin sen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
OguzXtrime
İletişim:

[DP]GAMETRACKER yazdı: Çrş Tem 08, 2020 9:01 pm Zombie Espace yap elimde var mesala şu anda istersen verebilirim biraz içinde reklam var editlersin sen
Escape de seviyorum evet ama amacım eskilere dönmek plague'nin yeri ayrı zaten çoğu şey kurulu ama eksik ve yanlış olan şeyler var menülerde çıkarma,ekleme olması gerek canlar,damageler düzelmesi gerek ve kuramadığım birkaç plugin var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

[DP]GAMETRACKER

Mesaj gönderen [DP]GAMETRACKER »

ne gibi extra silahlar gibi mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
OguzXtrime
İletişim:

[DP]GAMETRACKER yazdı: Çrş Tem 08, 2020 9:09 pm ne gibi extra silahlar gibi mi ?
Evet hem eklenmesi lazım hem de awp,minigun gibi çıkmasını istediğim silahlar da var zombi menüsündeki zombileri kaldırıp başka zombi eklenmesi lazım ve ekliyemediğim pluginler var lazer,geri sayım müziği,banka gibi pluginler mevcut ama çakışıyor sanırım ve zombiler insanların yanında güçsüz kalıyor canları çok az modlardaki canlar orantısız,adminlerin modları açması için menü var ama server modları karışık açıyor bu el swarm ise diğer el nemessis açıyor düz mod olmasını istiyorum diğer modları adminlerin istediği zaman açması gibi daha da detaylar var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala