Zombi Escape İstek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 160
Zombi Escape İstek
Arkadaşlar serverime kurmak istedigim modun menusune multipowerın menusundeki 3 seçeneği eklemek istiyorum,eklermisiniz size zahmet.
Eklenmesi istedigim seçenekler ''Kırmızı Olanlar'' ;
Eklenmesi istedigim seçenekler ''Kırmızı Olanlar'' ;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
Zombi Escape İstek
Kırmızı ile belirtigim menuler multi_powerzombie_escape.sma bunun içinde bulunmakta, ama ben turkmen_ze_mod (1).sma'ya eklenmesini istiyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
Zombi Escape İstek
Evet ama her 2 eklentide yabancı lang dan menuler türkçeleştirilmiş.
Kod: Tümünü seç
MENU_BUY = Silah Al
MENU_EXTRABUY = \yEkstra Esyalar
MENU_ZCLASS = \yZombi Sinifi
MENU_UNSTUCK = Bugtan Kurtul
MENU_ADMIN = Yonetici Menu
MENU_BICAK = \yKnife Menu
MENU_INFO = \yKurallar ve Bilgiler
MENU_SPECTATOR = Izleyiciye Gec
Linklerini gizle |
-
Zombi Escape İstek
Evet bende sonradan fark ettim sorun yok ama eklentiyi derlemem için kullandığınız kütüphane dosyalarını rar olarak foruma atar mısınız ? (.inc)Mashtfee yazdı: Pzt Oca 11, 2021 11:01 pmEvet ama her 2 eklentide yabancı lang dan menuler türkçeleştirilmiş.Kod: Tümünü seç
MENU_BUY = Silah Al MENU_EXTRABUY = \yEkstra Esyalar MENU_ZCLASS = \yZombi Sinifi MENU_UNSTUCK = Bugtan Kurtul MENU_ADMIN = Yonetici Menu MENU_BICAK = \yKnife Menu MENU_INFO = \yKurallar ve Bilgiler MENU_SPECTATOR = Izleyiciye Gec
Linklerini gizle |
-
Zombi Escape İstek
Her 2 eklentinin de atayım mıOPC Line yazdı: Pzt Oca 11, 2021 11:03 pmEvet bende sonradan fark ettim sorun yok ama eklentiyi derlemem için kullandığınız kütüphane dosyalarını rar olarak foruma atar mısınız ? (.inc)Mashtfee yazdı: Pzt Oca 11, 2021 11:01 pmEvet ama her 2 eklentide yabancı lang dan menuler türkçeleştirilmiş.Kod: Tümünü seç
MENU_BUY = Silah Al MENU_EXTRABUY = \yEkstra Esyalar MENU_ZCLASS = \yZombi Sinifi MENU_UNSTUCK = Bugtan Kurtul MENU_ADMIN = Yonetici Menu MENU_BICAK = \yKnife Menu MENU_INFO = \yKurallar ve Bilgiler MENU_SPECTATOR = Izleyiciye Gec
Linklerini gizle |
-
-
Zombi Escape İstek
Bugdan kurtul diyince adam revlenicek mi ? Kurallar ve bilgiler kısmı nasıl gözükecek menü içerisindemi yoksa motd ekranında mı ? izleyiciye geç butonu yetkililer için mi yoksa para ile para ileyse kaç tl olacak. Bu seçenekler ne durumlarda kullanılacak örnek "T - CT" takım ayrımı olacak mı ?
Linklerini gizle |
-
Zombi Escape İstek
Knk bu kadar detay beklemiyordumbestcore yazdı: Sal Oca 12, 2021 6:05 pm Bugdan kurtul diyince adam revlenicek mi ? Kurallar ve bilgiler kısmı nasıl gözükecek menü içerisindemi yoksa motd ekranında mı ? izleyiciye geç butonu yetkililer için mi yoksa para ile para ileyse kaç tl olacak. Bu seçenekler ne durumlarda kullanılacak örnek "T - CT" takım ayrımı olacak mı ?

Linklerini gizle |