Zaman kütüphanesi Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 298
Zaman kütüphanesi hoşuma gitti ve kullanmak istiyorum acaba her sabah saat 8'de server_cmd'ye komut uygulattırabilirmiyim örnek bir kod yazabilirmisiniz düzenlemesini ben sağlarım örnek her sabah saat 8'de sunucuya server_cmd("say HOSGELDINIZ") komutunu uygulatsın mesela
Link: | |
Linklerini gizle |
Zaman Kütüphanesi kurulu olmalı.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <dynamic_time>
#define PLUGIN "Saate Göre Bildirim Verme"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Fatih ~ EjderYa"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
set_task(10.0,"Dakikalik_Kontrol")
}
public Dakikalik_Kontrol(){
new Dakika = get_dynamic_time(Time_Minute)
new Saat = get_dynamic_time(Time_Hour)
if ( Saat == 8 && Dakika == 0 ){
client_print_color(0,print_team_default,"Hayirli Sabahlar , Saat %d Oldu.",Saat)
}
set_task(60.0,"Dakikalik_Kontrol")
}
[/cıde]
Linklerini gizle |
-
Teşekkürler bir sorum olucak bu akşam 8'de çalışmayacak değilmi ? sanırım akşam 8'de çalışması için 20'mi yazmam gerekiyor ?
Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Ara 28, 2020 12:40 pm Zaman Kütüphanesi kurulu olmalı.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <dynamic_time> #define PLUGIN "Saate Göre Bildirim Verme" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Fatih ~ EjderYa" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) set_task(10.0,"Dakikalik_Kontrol") } public Dakikalik_Kontrol(){ new Dakika = get_dynamic_time(Time_Minute) new Saat = get_dynamic_time(Time_Hour) if ( Saat == 8 && Dakika == 0 ){ client_print_color(0,print_team_default,"Hayirli Sabahlar , Saat %d Oldu.",Saat) } set_task(60.0,"Dakikalik_Kontrol") } [/cıde] [/quote]
Linklerini gizle |
-
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <dynamic_time>
#define PLUGIN "Saate Göre Bildirim Verme"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Fatih ~ EjderYa"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say kontrol","kontrol")
}
public kontrol(id)
{
new Dakika = get_dynamic_time(Time_Minute)
new Saat = get_dynamic_time(Time_Hour)
client_print(id,print_chat,"%d:%d",Saat,Dakika);
}
0:0
sıkıntı nedir acaba.
Linklerini gizle |
Evet 20 yazmanız gerekiyor.MrFoTo yazdı: Pzt Ara 28, 2020 2:39 pm Teşekkürler bir sorum olucak bu akşam 8'de çalışmayacak değilmi ? sanırım akşam 8'de çalışması için 20'mi yazmam gerekiyor ?
Linklerini gizle |
Kütüphaneyi kontrol ettim. ufak bir eksiklik varmış. Dosyaları güncelledim. Tekrar indirip deneyiniz.MrFoTo yazdı: Pzt Ara 28, 2020 4:18 pm Kurulumu gerçekleştirdim ama sanırım çalışmıyor amx_time_menuden zamanı ayarladım kontrol yazdığım zaman çıktı bu şekilde ( 0:0 )
sıkıntı nedir acaba.
Linklerini gizle |
-
Evet sorun düzeldi bu konu sayesinde farklı kişilerinde sıkıntısı çözüldü teşekkürler kolay gelsin.Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Ara 28, 2020 4:42 pmKütüphaneyi kontrol ettim. ufak bir eksiklik varmış. Dosyaları güncelledim. Tekrar indirip deneyiniz.MrFoTo yazdı: Pzt Ara 28, 2020 4:18 pm Kurulumu gerçekleştirdim ama sanırım çalışmıyor amx_time_menuden zamanı ayarladım kontrol yazdığım zaman çıktı bu şekilde ( 0:0 )
sıkıntı nedir acaba.
Linklerini gizle |
-
Tekrardan merhabalar Fatih Bey bir sıkıntım olucaktı tarihleri yazdırdığım zaman örnek saat 20:00'sa chat'de saat 8 olarak gösteriyor 20:00 olarak gösterme şansımız yokmu?
Tarih : 11/1/2021 , Saat : 7:51
Normalde burada saat 19:51
Linklerini gizle |