tessekurlerXander yazdı:Eklentiyi kontrol ediyorum bekleticem.
yetkiver plugını
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
yetkiver plugını
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
yetkiver plugını
@Mustafa Kemal1 Kural ihlalini çözdum hocam suanda plnin hatalarını çözuyorum bitireyim smayı ekte göndericem.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
yetkiver plugını
adamsınXander yazdı:@Mustafa Kemal1 Kural ihlalini çözdum hocam suanda plnin hatalarını çözuyorum bitireyim smayı ekte göndericem.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
yetkiver plugını
@Mustafa Kemal1
Plugininiz ekte 1 tane hatayı duzelttim ancak bunu uğraşmama rağmen duzeltemedim kusura bakmayın diğer arkadaşlarımıza danışırsanız yardımcı olacaklardır.
HATA;
Plugininiz ekte 1 tane hatayı duzelttim ancak bunu uğraşmama rağmen duzeltemedim kusura bakmayın diğer arkadaşlarımıza danışırsanız yardımcı olacaklardır.
HATA;
Kod: Tümünü seç
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : error 017: undefined symbol "Slot_Nick_Giris"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : error 001: expected token: ";", but found "]"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( CSD_YetkiliEkle.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
-
yetkiver plugını
Buyrun deneyin.
Şu sıralar fazla aktif olamıyorum yardım isteklerinize geç bakabilirim kusura bakmayınız.
Şu sıralar fazla aktif olamıyorum yardım isteklerinize geç bakabilirim kusura bakmayınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 560
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
yetkiver plugını
Kod: Tümünü seç
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(525) : error 021: symbol already defined: "text"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : error 017: undefined symbol "Komutcu5Ver"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
yetkiver plugını
@tasarimci V2 //cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(525) : error 021: symbol already defined: "text"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 017: undefined symbol "Komutcu5Ver"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 017: undefined symbol "Komutcu5Ver"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
Linklerini gizle |
-
yetkiver plugını
Kusura Bakma Beklettim Seni Anca Bilgisayar Başına Geçebildim Eklentiyi İnceledim Çok Fazla Hata Var Düzenlemem Biraz Zaman Aldı S1 S2 ve bir kaç yetkiyi daha silmişler onları ekledim. Bir problem çıkarsa bana ulaşırsınMustafa Kemal1 yazdı:@tasarimci V2 //cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(525) : error 021: symbol already defined: "text"
Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
topic13360.html
Linklerini gizle |