Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

yetkiver plugını

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

yetkiver plugını

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Xander yazdı:Eklentiyi kontrol ediyorum bekleticem.
tessekurler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

yetkiver plugını

Mesaj gönderen Xander »

@Mustafa Kemal1 Kural ihlalini çözdum hocam suanda plnin hatalarını çözuyorum bitireyim smayı ekte göndericem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

yetkiver plugını

Xander yazdı:@Mustafa Kemal1 Kural ihlalini çözdum hocam suanda plnin hatalarını çözuyorum bitireyim smayı ekte göndericem.
adamsın :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

yetkiver plugını

Mesaj gönderen Xander »

@Mustafa Kemal1
Plugininiz ekte 1 tane hatayı duzelttim ancak bunu uğraşmama rağmen duzeltemedim kusura bakmayın diğer arkadaşlarımıza danışırsanız yardımcı olacaklardır.
HATA;

Kod: Tümünü seç

Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir; 
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : error 017: undefined symbol "Slot_Nick_Giris"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : error 001: expected token: ";", but found "]"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(338) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.
Done.

Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( CSD_YetkiliEkle.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

yetkiver plugını

@seypa @Tasarimci v2 kalanı halledebılırmısınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

yetkiver plugını

o hataları duzeltebılıcek bır arkadas yokmu :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

yetkiver plugını

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Buyrun deneyin.

Şu sıralar fazla aktif olamıyorum yardım isteklerinize geç bakabilirim kusura bakmayınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

axe01
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.86
Clan İsmi: KaoS GaminG

yetkiver plugını

Mesaj gönderen axe01 »

Kod: Tümünü seç

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(525) : error 021: symbol already defined: "text"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : error 017: undefined symbol "Komutcu5Ver"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSD_YetkiliEkle.sma(701) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
@Tasarimci v2

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

yetkiver plugını

@tasarimci V2 //cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(525) : error 021: symbol already defined: "text"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 017: undefined symbol "Komutcu5Ver"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
5 Errors.
Done.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

qwee123

yetkiver plugını

Mesaj gönderen qwee123 »

Mustafa Kemal1 yazdı:@tasarimci V2 //cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(525) : error 021: symbol already defined: "text"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 017: undefined symbol "Komutcu5Ver"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/asdasdas.sma(701) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
Kusura Bakma Beklettim Seni Anca Bilgisayar Başına Geçebildim Eklentiyi İnceledim Çok Fazla Hata Var Düzenlemem Biraz Zaman Aldı S1 S2 ve bir kaç yetkiyi daha silmişler onları ekledim. Bir problem çıkarsa bana ulaşırsın

topic13360.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala