Sana yok. Yazdığım eklentileri kendiniz yazmış gibi davranıyorsunuz ve verilen emeğe saygı duymuyorsunuz. Sırf abi demedim diye bana sana ihtiyacım yok deyip üstüne facebookdan engelliyorsun. Özenen server değil özenilen server deyip benim serverıma özenmeye çalışıyorsun. Utanmadan da hala benden yardım ve eklenti istiyorsun. Şu küçük eklentiyi sırf senin yüzünden paylaşmıyorum bilesin. Söylesene hangi egoist insan serverına server sahibi benimdir diye yazdırır. Bu yazdığımı daha önceden yazacaktım ama gerek duymadım ve susmayı tercih ettim, bundan sonrada susmaya devam edeceğim. Benimle hiçbir şekilde muhattap olma, bana gelme, rica ediyorum.Uzm4N yazdı:adminchat eklentini paylaşma şansın varmı? @CSmiLeFaCe
örnek: http://i.hizliresim.com/4kvz4J.jpg
Bu arada daha önceden bi istek eklentin vardı, oraya yazmış olduğun bir şey rica ediyoruz ya yapın yada yapmayın geri dönüş yapın mesajın sadece bana karşı değil burada gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışan herkese ayıptır. Burada sadece siz yoksunuz herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Not; MRGaming facebook grubunu takip ettiğine sevindim, uyarımı oradan yapmıştım server ismini değiştirmen beni sevindirdi.
Renkli adminchat eklentisini yakında paylaşacağım, beklemede kalın.