Yektanın SCTF Modunda Scor Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 403
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlarınız ve hayırlı akşamlarınız olsun.
Yektanın SCTF modunu kullanıyorum ama modda üstte skor eklentisi yapmak istiyorum güzel renkli birşey piyasadaki neredeyse tüm skor pluginlerini denedim fakat hepsi raund mantığı ile çalıştığı için çalışmadı rica etsem yardımcı olur musunuz
Yektanın SCTF modunu kullanıyorum ama modda üstte skor eklentisi yapmak istiyorum güzel renkli birşey piyasadaki neredeyse tüm skor pluginlerini denedim fakat hepsi raund mantığı ile çalıştığı için çalışmadı rica etsem yardımcı olur musunuz
Link: | |
Linklerini gizle |
REAPI üst skor eklentisini kurup dener misin?
Linklerini gizle |
-
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
register_plugin("UstSkor", "1.0", "Yek'-ta");
}
public client_putinserver(id){
set_task(5.0, "oyuncuspawnoldu", id, _, _, "b")
}
public oyuncuspawnoldu(oyuncu){
set_dhudmessage(255, 255, 255, -1.0, 0.0, 1, 6.0, 4.9)
show_dhudmessage(oyuncu, "--> forum.csduragi.com <--^n%i TE[Skorlar]CT %i^n%i [Oyuncular] %i",get_member_game(m_iNumTerroristWins),get_member_game(m_iNumCTWins),get_member_game(m_iNumTerrorist),get_member_game(m_iNumCT))
}
public client_disconnected(id){
remove_task(id)
}
Linklerini gizle |
-
çok teşekkür ederim eline sağlık renklendirme işini nasıl yapabilirim acaba TE kırmızı CT mavi vs. gibiYek'-ta yazdı: Pzr May 03, 2020 6:46 pmKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("UstSkor", "1.0", "Yek'-ta"); } public client_putinserver(id){ set_task(5.0, "oyuncuspawnoldu", id, _, _, "b") } public oyuncuspawnoldu(oyuncu){ set_dhudmessage(255, 255, 255, -1.0, 0.0, 1, 6.0, 4.9) show_dhudmessage(oyuncu, "--> forum.csduragi.com <--^n%i TE[Skorlar]CT %i^n%i [Oyuncular] %i",get_member_game(m_iNumTerroristWins),get_member_game(m_iNumCTWins),get_member_game(m_iNumTerrorist),get_member_game(m_iNumCT)) } public client_disconnected(id){ remove_task(id) }
Linklerini gizle |
renklendirme işini bilerek yapmadım, hatta kaldırdım. Normalde sadece oyuncu doğduğunda bir kereliğine çıkan hud mesajdı, fakat sürekli ekranda çıkacağı için 3ten fazla hud ekranda desteklenmez.
Linklerini gizle |
-
böylede çok güzel emeğine sağlık teşekkür ederim. Fakat anlık olarak oyuncuları sayıyor birde Oyuncular öldüğünce eksiliyor doğduğunda artıyor bu anlık olarak aynı anda 5 oyuncu ölüp 7 oyuncu doğabiliyor respawn süresi 1 bu serveri yorarmı çünkü anlık değişiyor oyuncu sayıları sürekli ölüp doğmayıda sayıyorYek'-ta yazdı: Pzr May 03, 2020 7:58 pm renklendirme işini bilerek yapmadım, hatta kaldırdım. Normalde sadece oyuncu doğduğunda bir kereliğine çıkan hud mesajdı, fakat sürekli ekranda çıkacağı için 3ten fazla hud ekranda desteklenmez.
Linklerini gizle |
-
Oyuncu ölüp doğmasa bile sayıyor. Sunucunu yormaz. Rahatlıkla kullanabilirsin.taha aydemir26 yazdı: Pzt May 04, 2020 7:30 amböylede çok güzel emeğine sağlık teşekkür ederim. Fakat anlık olarak oyuncuları sayıyor birde Oyuncular öldüğünce eksiliyor doğduğunda artıyor bu anlık olarak aynı anda 5 oyuncu ölüp 7 oyuncu doğabiliyor respawn süresi 1 bu serveri yorarmı çünkü anlık değişiyor oyuncu sayıları sürekli ölüp doğmayıda sayıyorYek'-ta yazdı: Pzr May 03, 2020 7:58 pm renklendirme işini bilerek yapmadım, hatta kaldırdım. Normalde sadece oyuncu doğduğunda bir kereliğine çıkan hud mesajdı, fakat sürekli ekranda çıkacağı için 3ten fazla hud ekranda desteklenmez.
Linklerini gizle |