Daha önce konu açtım fakat nedense girilmedi/sayfa yüklenmedi. Yakında sunucu alıcam fakat deneme amaçlı Yekta abinin verdiği 1.8.3 non-steam dosyalarında sunucu denemesi yapıyordum.Birden bu hatayı almaya başladım. "Cache_TryAlloc: 2331984 is greater then free hunk" diye bir hata fakat başka plugin kapatınca bu hata gidiyor 512 limit yüzündendir diyorum fakat 512 limit için de plugin olduğu için anlamadım.Daha önce de almıştım böyle bir hata o plugini es geçtim kaldırdım fakat şimdide bu pluginde hata veriyor.
Yardım Cache_TryAlloc: Hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 134
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Bu hata haritadan dolayı olmaktadır.
En son Taha Demirbaş tarafından Çrş Kas 13, 2019 12:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: içerik
Sebep: içerik
Linklerini gizle |
-
Bu sorunu yeni bilgisayarıma geçtiğimde yaşadım sürekli topluluk sunucularına girdiğmde oyun yüklendikten sonra tam açılırken bu hatayı veriyor CacheTryAlloc:xxxxx greater than free hunk xxxx yazdım çünkü her zaman değişiyor bu sayı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 134
Bu hata sunucu ile alakalı. Bende eklenti yününden veya kendi pc üzerinden sandım fakat değil.
Linklerini gizle |