Weapon 100 48 engelleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 727
Weapon 100 48 engelleme
Merhabalar, ben yasaklı komutlardan adminlerin amx_weapon 100 - 48 - awp gibi komutları yazdım fakat engellenmiyor. Bunun için plugin yapılabilir mi?
Pluginin içeriği:
Admin amx_weapon (/weapon) adminismi/userismi 100, 48 yada awp yaptığında hem konsoldan hem say'dan "Yasaklı Weapon Komutu Kullandiniz." Yazmasını ve O engellenen sayılardaki silahları vermemesini İstiyorum.
Böyle bir plugin yapılabilir mi?
Pluginin içeriği:
Admin amx_weapon (/weapon) adminismi/userismi 100, 48 yada awp yaptığında hem konsoldan hem say'dan "Yasaklı Weapon Komutu Kullandiniz." Yazmasını ve O engellenen sayılardaki silahları vermemesini İstiyorum.
Böyle bir plugin yapılabilir mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Weapon 100 48 engelleme
Bu konuda bende rahatsızım nedeni ise adam 42 weaponunu çekiyor panelde "amx_weapon 42" yazsam bile adam gene çekiyor
Linklerini gizle |
-
Weapon 100 48 engelleme
Bilgisayara geçince yapabilirsem yapıp atarım, aklımdasın merak etme.
Linklerini gizle |
-
-
Weapon 100 48 engelleme
Denedim bir sorun yok fakat siz yinede kontrol edin birşey olursa dönüş yaparsınız. Yasaklamak istediğiniz silahları 5.Satırdaki yerden düzenlersiniz, konsoldan "amx_weapon" komutundakileri engelliyor, buyur;
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
new const szWeaponBlock[][] = {
"43",
"42",
"AWP",
"M4A1"
};
public plugin_init(){
register_plugin("Admin Weapon Block", "0.1", "` BesTCore;");
register_clcmd("amx_weapon", "clcmd_weapon");
}
public clcmd_weapon(const id){
new szArg[32];
read_argv(2, szArg, charsmax(szArg));
for(new i = 0; i < sizeof(szWeaponBlock); i++){
if(equal(szArg, szWeaponBlock[i])){
client_print_color(id, id, "^3Yasaklanmis silahi veremezsin.");
return PLUGIN_HANDLED;
}
}
return PLUGIN_CONTINUE;
}
Linklerini gizle |
-
Weapon 100 48 engelleme
Plugin olmuş elinize sağlık ama konsoldan yazı geçmiyor galiba konsoldan yazı geçmesini yapabilir misiniz?bestcore yazdı: Cmt Nis 24, 2021 6:21 pmDenedim bir sorun yok fakat siz yinede kontrol edin birşey olursa dönüş yaparsınız. Yasaklamak istediğiniz silahları 5.Satırdaki yerden düzenlersiniz, konsoldan "amx_weapon" komutundakileri engelliyor, buyur;Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> new const szWeaponBlock[][] = { "43", "42", "AWP", "M4A1" }; public plugin_init(){ register_plugin("Admin Weapon Block", "0.1", "` BesTCore;"); register_clcmd("amx_weapon", "clcmd_weapon"); } public clcmd_weapon(const id){ new szArg[32]; read_argv(2, szArg, charsmax(szArg)); for(new i = 0; i < sizeof(szWeaponBlock); i++){ if(equal(szArg, szWeaponBlock[i])){ client_print_color(id, id, "^3Yasaklanmis silahi veremezsin."); return PLUGIN_HANDLED; } } return PLUGIN_CONTINUE; }
Linklerini gizle |
-
Weapon 100 48 engelleme
Yazının konsoldan yazmasını istiyorsanız yazıyı "console_print(id, "yazacağınız yazı");" şeklinde değiştirebilirsiniz.FearLess yazdı: Cmt Nis 24, 2021 6:52 pm Plugin olmuş elinize sağlık ama konsoldan yazı geçmiyor galiba konsoldan yazı geçmesini yapabilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
Weapon 100 48 engelleme
Tamamdır gerek kalmadı öğrenmişim bişiler kendim ekledim .) Teşekkürler tekrardan.
Linklerini gizle |