merhaba arkadaşlar kolay gelsin , şu tarz bir plugin arıyorum oyuncunun ayarlardan değilde normal olarak oyun içerisinde use defult çekebilmesini arıyorum mesela saydan /usedef yazdığında otomatik use defult çekmiş olacak gibi veya consola usedef yazdığında çekmiş olacak gibi. böyle birşey mümkün müdür teşekkürler
Kusura bakmayın ama bana göre saçma niye diceksiniz consola usedeult yazsada ayni şey oyunda yazsada fazladan bir tuşa basacak yanlış anlamayin benim görüşürüm bu
masquerade yazdı:Kusura bakmayın ama bana göre saçma niye diceksiniz consola usedeult yazsada ayni şey oyunda yazsada fazladan bir tuşa basacak yanlış anlamayin benim görüşürüm bu
çoğu kişi bilmiyor ki use default nerde niye basılır konsol komutu olsa bizim icin iyi nasıl derseniz bind yonlendirmeyi def olan cs kodları üzerinden yapıyoruz eklentiyle svye giren herkese uygulatiriz boylece tuslardaki reklamlardan farklı olaylarlardan kurtuluruz.
Bu konuda yapılan bindleme değil orjinal cs 1.6 bindlerine yön verme işlemi yani bunu yaptığında sadece orjinal config kullananlarda o tuşa bastığında olmasını istediğin şeyi yaptirabilirsin use defaultta configi orjinale çevirdiği için konsol komutu lazım neyse konuyu açan arkadaşın sorusuna bi cevabımız yoksa konuyu boşuna doldurmayaım iyi forumlar...