F Tuşu silah inceleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
F Tuşu silah inceleme
Selamun Aleykum hayırlı cumalar...
F Tuşu ile silahlara nasıl inceleme özelligi tanımlarım ?
F Tuşu ile silahlara nasıl inceleme özelligi tanımlarım ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
F Tuşu silah inceleme
Oyuncu F tusuna bastığında konsoluna impulse 100 yazdırtarak == Aşağıda bırakacağım konu yardımcı olacaktır ayrıca modelleri de var.
harita-model-paylasimi/silah-inceleme-e ... si#p129638
Linklerini gizle |
-
F Tuşu silah inceleme
reis komutu yazdım fakat olmadı. ayrıca ben kendi skinlerime istiyorum bu f tuşu ile incelemeyi.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:09 pm Oyuncu F tusuna bastığında konsoluna impulse 100 yazdırtarak == Aşağıda bırakacağım konu yardımcı olacaktır ayrıca modelleri de var.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
F Tuşu silah inceleme
Onun hakkında bir fikrim yok aslında ben de konu açacaktım bunun için bende yanıtı bekliyorum.İmam-POWER yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:14 pmreis komutu yazdım fakat olmadı. ayrıca ben kendi skinlerime istiyorum bu f tuşu ile incelemeyi.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:09 pm Oyuncu F tusuna bastığında konsoluna impulse 100 yazdırtarak == Aşağıda bırakacağım konu yardımcı olacaktır ayrıca modelleri de var.
Linklerini gizle |
-
F Tuşu silah inceleme
hep beraber bekliyelimBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:23 pmOnun hakkında bir fikrim yok aslında ben de konu açacaktım bunun için bende yanıtı bekliyorum.İmam-POWER yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:14 pmreis komutu yazdım fakat olmadı. ayrıca ben kendi skinlerime istiyorum bu f tuşu ile incelemeyi.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:09 pm Oyuncu F tusuna bastığında konsoluna impulse 100 yazdırtarak == Aşağıda bırakacağım konu yardımcı olacaktır ayrıca modelleri de var.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
F Tuşu silah inceleme
Weapon inspect eklentisinde yapılan işlem sadece silah modellerindeki inceleme animasyonunu etkinleştiriyor. Yani eklentiyle alakası yok model ile alakalı bir durum. Default modellerde inceleme animasyonu bulunmuyor. Ama birkaç birşey araştırdım. Ancak reload efektiyle birşeyler yapmaya çalışmışlar. Pek güzel olmamış ama yinede ak47 için olanı buraya bırakıyorum.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <fakemeta>
#include <engine>
#include <hamsandwich>
#define IMPULSE 100 // flashlight
enum /* default ak47 sequences */{
idle,
reload,
draw,
shoot1,
shoot2,
shoot3,
inspect // custom weapon anim
}
public plugin_init()
{
register_plugin("Weapon Inspect", "0.0.1", "Vaqtincha")
register_impulse(IMPULSE, "ClCmd_Impulse")
}
public ClCmd_Impulse(id)
{
// offsets
const m_iId = 43
const m_pActiveItem = 373
new ActiveItem = get_pdata_cbase(id, m_pActiveItem)
// ak47 is active ?
if(get_pdata_int(ActiveItem, m_iId, ._linuxdiff = 4) == CSW_AK47)
{
SendWeaponAnim2(id, .iAnim = 1/* reload */)
return PLUGIN_HANDLED // block using flashlight
}
return PLUGIN_CONTINUE
}
// using fakemeta
stock SendWeaponAnim(id, iAnim)
{
set_pev(id, pev_weaponanim, iAnim)
message_begin(MSG_ONE/* _UNRELIABLE */, SVC_WEAPONANIM, _, id)
write_byte(iAnim)
write_byte(pev(id, pev_body))
message_end()
}
// using engine
stock SendWeaponAnim2(id, iAnim)
{
entity_set_int(id, EV_INT_weaponanim, iAnim)
message_begin(MSG_ONE/* _UNRELIABLE */, SVC_WEAPONANIM, _, id)
write_byte(iAnim)
write_byte(entity_get_int(id, EV_INT_body))
message_end()
}
Linklerini gizle |
-
F Tuşu silah inceleme
deniyorum...Necati Doğan yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:30 pm Weapon inspect eklentisinde yapılan işlem sadece silah modellerindeki inceleme animasyonunu etkinleştiriyor. Yani eklentiyle alakası yok model ile alakalı bir durum. Default modellerde inceleme animasyonu bulunmuyor. Ama birkaç birşey araştırdım. Ancak reload efektiyle birşeyler yapmaya çalışmışlar. Pek güzel olmamış ama yinede ak47 için olanı buraya bırakıyorum.
#include <amxmodx> #include <fakemeta> #include <engine> #include <hamsandwich> #define IMPULSE 100 // flashlight enum /* default ak47 sequences */{ idle, reload, draw, shoot1, shoot2, shoot3, inspect // custom weapon anim } public plugin_init() { register_plugin("Weapon Inspect", "0.0.1", "Vaqtincha") register_impulse(IMPULSE, "ClCmd_Impulse") } public ClCmd_Impulse(id) { // offsets const m_iId = 43 const m_pActiveItem = 373 new ActiveItem = get_pdata_cbase(id, m_pActiveItem) // ak47 is active ? if(get_pdata_int(ActiveItem, m_iId, ._linuxdiff = 4) == CSW_AK47) { SendWeaponAnim2(id, .iAnim = 1/* reload */) return PLUGIN_HANDLED // block using flashlight } return PLUGIN_CONTINUE } // using fakemeta stock SendWeaponAnim(id, iAnim) { set_pev(id, pev_weaponanim, iAnim) message_begin(MSG_ONE/* _UNRELIABLE */, SVC_WEAPONANIM, _, id) write_byte(iAnim) write_byte(pev(id, pev_body)) message_end() } // using engine stock SendWeaponAnim2(id, iAnim) { entity_set_int(id, EV_INT_weaponanim, iAnim) message_begin(MSG_ONE/* _UNRELIABLE */, SVC_WEAPONANIM, _, id) write_byte(iAnim) write_byte(entity_get_int(id, EV_INT_body)) message_end() }
Linklerini gizle |
-
F Tuşu silah inceleme
f tuşuna basınca mermi değiştirme animasyonu yapıyorİmam-POWER yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:35 pmdeniyorum...Necati Doğan yazdı: Cum Oca 04, 2019 7:30 pm Weapon inspect eklentisinde yapılan işlem sadece silah modellerindeki inceleme animasyonunu etkinleştiriyor. Yani eklentiyle alakası yok model ile alakalı bir durum. Default modellerde inceleme animasyonu bulunmuyor. Ama birkaç birşey araştırdım. Ancak reload efektiyle birşeyler yapmaya çalışmışlar. Pek güzel olmamış ama yinede ak47 için olanı buraya bırakıyorum.
#include <amxmodx> #include <fakemeta> #include <engine> #include <hamsandwich> #define IMPULSE 100 // flashlight enum /* default ak47 sequences */{ idle, reload, draw, shoot1, shoot2, shoot3, inspect // custom weapon anim } public plugin_init() { register_plugin("Weapon Inspect", "0.0.1", "Vaqtincha") register_impulse(IMPULSE, "ClCmd_Impulse") } public ClCmd_Impulse(id) { // offsets const m_iId = 43 const m_pActiveItem = 373 new ActiveItem = get_pdata_cbase(id, m_pActiveItem) // ak47 is active ? if(get_pdata_int(ActiveItem, m_iId, ._linuxdiff = 4) == CSW_AK47) { SendWeaponAnim2(id, .iAnim = 1/* reload */) return PLUGIN_HANDLED // block using flashlight } return PLUGIN_CONTINUE } // using fakemeta stock SendWeaponAnim(id, iAnim) { set_pev(id, pev_weaponanim, iAnim) message_begin(MSG_ONE/* _UNRELIABLE */, SVC_WEAPONANIM, _, id) write_byte(iAnim) write_byte(pev(id, pev_body)) message_end() } // using engine stock SendWeaponAnim2(id, iAnim) { entity_set_int(id, EV_INT_weaponanim, iAnim) message_begin(MSG_ONE/* _UNRELIABLE */, SVC_WEAPONANIM, _, id) write_byte(iAnim) write_byte(entity_get_int(id, EV_INT_body)) message_end() }

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
F Tuşu silah inceleme
Reload efekti demiştim zaten. İnceleme animasyonu olan modeller gerekiyor.
https://gamebanana.com/gamefiles/5976
https://gamebanana.com/skins/157208
https://gamebanana.com/gamefiles/5976
https://gamebanana.com/skins/157208
Linklerini gizle |