Merhaba beyler altta verdiğim teşkilatı mahsusa server tanıtım konusunda bir takim menüsü var, onu benimlede paylaşabilir misiniz? Yöneticisi izini varsa verebilirse çok iyi olur vermezse yapabilecek birisi var mıdır ücretli ücretsiz fark etmez yapabilen karşılığı verilir teşekkürler şimdiden.
Tanıtım konusu server-tanitimi-clan-tanitimi/via-prime ... 42777.html
Takım menüsü lazım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
-
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Takım menüsü lazım
Ve aleyküm selam kardeşim server sahibi benim takım sistemi bize özeldir maalesef paylaşmıyorum onu çünkü farkımızı gösteren en iyi eklentilerden birisidir yapmamız 1 ay falan sürmüştür çünkü buglar eksikler vs olmuştur en ince detayına kadar yapılmıştır.mertalabyk22 yazdı: Pzr Eyl 19, 2021 5:14 pm Merhaba beyler altta verdiğim teşkilatı mahsusa server tanıtım konusunda bir takim menüsü var, onu benimlede paylaşabilir misiniz? Yöneticisi izini varsa verebilirse çok iyi olur vermezse yapabilecek birisi var mıdır ücretli ücretsiz fark etmez yapabilen karşılığı verilir teşekkürler şimdiden.
Tanıtım konusu server-tanitimi-clan-tanitimi/via-prime ... 42777.html
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
-
Takım menüsü lazım
Dostum serveri açmadım ip alacağımda ön iplerden,birkaç arkadaşım da var eskilerden beraber kuracaz serveri. Pro serverlere oynuyordum bayadan beri ve senin serverde ona rastladım çok beğendim. Sen veremiyorsan başka bir tanıdık var mı ücretlide olsa yaptıracağım? Veya bu forumda yardım sever bir arkadaş var mı dediğimi yapıcak lütfen yardım edin.
Linklerini gizle |
-
Takım menüsü lazım
Güncel beyler yardım edebilecek usta kod yazıcıları var mı lütfen ?? ++++
Linklerini gizle |
-
Takım menüsü lazım
Eklentiyi klana özel olarak ben yazmıştım, sunucu sahibinin izni olmadan paylaşamam fakat yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilir.
Linklerini gizle |