Takım menüsü engelleme hk.
Moderatör: Moderatörler
-
serhat2110
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
-
tepegoz
- Clan İsmi: -
plugin_init e şu satırı ekle M ye basınca futbol menüsü çıkacaktır.
register_clcmd("chooseteam","clcmd_changeteam")
Servera ilk girildiğinde oyunun menüsü çıkması normal diğer türlü oyuncular takıma girince buglu doğarlar. Ama yinede oyunun takım menüsünü engellemek istiyorsan;
Yine plugin_init e şu satırı ekle
register_message(get_user_msgid("VGUIMenu"), "MessageVGUIMenu");
ve aşağıdaki publici herhangi bir yere ekle.
Servera ilk girildiğinde oyunun menüsü çıkması normal diğer türlü oyuncular takıma girince buglu doğarlar. Ama yinede oyunun takım menüsünü engellemek istiyorsan;
ve aşağıdaki publici herhangi bir yere ekle.
Kod: Tümünü seç
public MessageVGUIMenu(iMsgID, iDest, iReceiver)
{
if(get_msg_arg_int(1) != 2)
{
return PLUGIN_CONTINUE;
}
//
return PLUGIN_HANDLED;
}| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
serhat2110
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
teşekkür ederim ben mi yapamadım acaba yine aynı normal takım seçme menüsü üstte çıkıyortepegoz yazdı: Cum Nis 17, 2020 6:08 pm plugin_init e şu satırı ekle M ye basınca futbol menüsü çıkacaktır.
ve aşağıdaki publici herhangi bir yere ekle.Kod: Tümünü seç
public MessageVGUIMenu(iMsgID, iDest, iReceiver) { if(get_msg_arg_int(1) != 2) { return PLUGIN_CONTINUE; } // return PLUGIN_HANDLED; }
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Yardımcı olmamı istiyorsanız maths kütüphanesini atmanız lazım. Bende bu dosya yok ve internette de bulamadım. Nerede derliyor iseniz orada include klasörü var, oradan bu dosyayı alıp atmalısınız.
| Linklerini gizle |
-
tepegoz
- Clan İsmi: -
Ben denedim şu an M ye basınca sadece futbol menüsü çıkıyor. Oyuncu servera girdiğinde de oyunun menüsü çıkıyor. (Böyle olması lazım)serhat2110 yazdı: Cmt Nis 18, 2020 1:30 amteşekkür ederim ben mi yapamadım acaba yine aynı normal takım seçme menüsü üstte çıkıyortepegoz yazdı: Cum Nis 17, 2020 6:08 pm plugin_init e şu satırı ekle M ye basınca futbol menüsü çıkacaktır.
ve aşağıdaki publici herhangi bir yere ekle.Kod: Tümünü seç
public MessageVGUIMenu(iMsgID, iDest, iReceiver) { if(get_msg_arg_int(1) != 2) { return PLUGIN_CONTINUE; } // return PLUGIN_HANDLED; }![]()
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |