Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Takım Dagıstırme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

Takım Dagıstırme

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

Selam Merhaba Arkadaslar Herkeze İyi forumlar Beyler Ben Soyle bi eklenti arıyorum Bir komutla Takımları Degıstırcem Mesela CT16 T16 Ct ve T Yi komutla T yi CT ye Ct Yi T ye Gecırmek ıstıyorum Boyle Bir Eklentisi Olan Varsa Paylasırsa Cok Sevinirim..
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Takım Dagıstırme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Benim sana verdiğim eklentide zaten hazır komutu vardı. amx_takimdegis şunu bir dene.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

Takım Dagıstırme

CSmiLeFaCe yazdı:Benim sana verdiğim eklentide zaten hazır komutu vardı. amx_takimdegis şunu bir dene.
evet denedım Ama Soyle Bi Sorun var Takımlar Degısınce Restart Atmamasını ıstemiyorum Mesela suanda Pathway oynanıyor serverde Ct ler 10-0 Ondeler Ben Ct yi T ye Alıcam Ki Ct Mapı Oldugu için İyi Oyuncular Ct geciyor Sımdı T Geçince Skor Kaldıgı Yerden Devam Etsın ve Restart Atılmasın Atıldımı Map suresı Tekrar basa Donuyor Bunun Bi cozumu Varmıdır @CSmiLeFaCe

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Kalipso22

Takım Dagıstırme

Mesaj gönderen Kalipso22 »

@|.Gene[R]aL.|

Kardeşim plugini atarsan editleyebiliriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Takım Dagıstırme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

1.6 nın dosyaları 32 kişinin aynı anda takım değiştirmesine olanak sağlamıyor. Ben o komutta serverdaki oyuncuları oyun dışına alarak yerlerinin değişmesini sağladım, bu sebeple restart atma olasılığı var çünkü bir takımı oyuncusuz bırakıyor. CSD2017 panelinde gelmesini beklediğim reapi modülünde takımları değiştirme komutu var, bu sebeple yeni paneli beklemek zorundasınız. Diğer türlü deneyeceğiniz takım değiştirme eklentileri ya restart attıracak yada serverı çökertecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

Takım Dagıstırme

CSmiLeFaCe yazdı:1.6 nın dosyaları 32 kişinin aynı anda takım değiştirmesine olanak sağlamıyor. Ben o komutta serverdaki oyuncuları oyun dışına alarak yerlerinin değişmesini sağladım, bu sebeple restart atma olasılığı var çünkü bir takımı oyuncusuz bırakıyor. CSD2017 panelinde gelmesini beklediğim reapi modülünde takımları değiştirme komutu var, bu sebeple yeni paneli beklemek zorundasınız. Diğer türlü deneyeceğiniz takım değiştirme eklentileri ya restart attıracak yada serverı çökertecektir.
csd2017 ne zaman gelıcek 2017 demı yoksa daha erken gelme ıhtımalı varmı Yekta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala