Buyur kardeşim sıkıntısızdır şuan...mkiranatli yazdı:Teşekkürler hocam bi plugin daha atıcağım bundaki sorun; Lr plugini süreli. 60 saniye sonra slaylıyor fakat korumayı vurduktan sonra komutçuyla lr atamıyoruz. Korumayı alsak bile 60 saniye haala sürüyor. Korumayı alınca 60 saniyenin durmasını ve tekrar lr atılmasını istiyorum.Xander yazdı:Buyur kardeşim duzelttim kurucuda oluyor suan...
Tag pluginini düzenleyecek var mı ?
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 580
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
Hocam bu işte profsunuz heraldeXander yazdı:Buyur kardeşim sıkıntısızdır şuan...mkiranatli yazdı:Teşekkürler hocam bi plugin daha atıcağım bundaki sorun; Lr plugini süreli. 60 saniye sonra slaylıyor fakat korumayı vurduktan sonra komutçuyla lr atamıyoruz. Korumayı alsak bile 60 saniye haala sürüyor. Korumayı alınca 60 saniyenin durmasını ve tekrar lr atılmasını istiyorum.Xander yazdı:Buyur kardeşim duzelttim kurucuda oluyor suan...

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bunun mumkun olacagını sanmıyorum /yetkiver bende kullanıyorum ve eğer butun yetkilileriniz users.ini'ye yazıyorsanız yetkili sil bolumunu devre dışı bırakmanızı öneririm.mkiranatli yazdı:Hocam bu işte profsunuz heraldeXander yazdı:Buyur kardeşim sıkıntısızdır şuan...mkiranatli yazdı: Teşekkürler hocam bi plugin daha atıcağım bundaki sorun; Lr plugini süreli. 60 saniye sonra slaylıyor fakat korumayı vurduktan sonra komutçuyla lr atamıyoruz. Korumayı alsak bile 60 saniye haala sürüyor. Korumayı alınca 60 saniyenin durmasını ve tekrar lr atılmasını istiyorum.Bi plugin daha var Sorun: /yetkiver plugininde komutçu 1 ve slot 2 ekleniyor. Aynı şekilde sadece slot 2 ve komut 1 silme yapabilir misiniz yapabilirseniz süper olur Dosya ekte.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Peki hocam anladım teşekkür ederim yinede. Bir de mic ayari diye bir plugin var hocam. CT ve Kick yetkisi olanlar mic basabiliyor. Bunu ben deathrun için de editlemek istiyorum sadece kick yetkisi olanlar mic basabilsin şeklinde ayarlar mısınız deathrunda kullanacağım. Dosya ekte.
2. Sorunum daha var hocam. Saydan /ctmenu, /jbmenu, /c4 ya da Slaşlı bir şey yazınca sayda gözükmüyor, bir de böyle sorunum var. Sizi de yoruyorum kusura bakmayın
Bilen birisi bulunca hemen sorayım dedim
2. Sorunum daha var hocam. Saydan /ctmenu, /jbmenu, /c4 ya da Slaşlı bir şey yazınca sayda gözükmüyor, bir de böyle sorunum var. Sizi de yoruyorum kusura bakmayın

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
1.Sma ekte degil.mkiranatli yazdı:Peki hocam anladım teşekkür ederim yinede. Bir de mic ayari diye bir plugin var hocam. CT ve Kick yetkisi olanlar mic basabiliyor. Bunu ben deathrun için de editlemek istiyorum sadece kick yetkisi olanlar mic basabilsin şeklinde ayarlar mısınız deathrunda kullanacağım. Dosya ekte.
2. Sorunum daha var hocam. Saydan /ctmenu, /jbmenu, /c4 ya da Slaşlı bir şey yazınca sayda gözükmüyor, bir de böyle sorunum var. Sizi de yoruyorum kusura bakmayınBilen birisi bulunca hemen sorayım dedim
2.Bizim sunucumuzda böyle bi sıkıntı olmamakta plugin kaynaklı olabilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şimdi ekte hocamXander yazdı:1.Sma ekte degil.mkiranatli yazdı:Peki hocam anladım teşekkür ederim yinede. Bir de mic ayari diye bir plugin var hocam. CT ve Kick yetkisi olanlar mic basabiliyor. Bunu ben deathrun için de editlemek istiyorum sadece kick yetkisi olanlar mic basabilsin şeklinde ayarlar mısınız deathrunda kullanacağım. Dosya ekte.
2. Sorunum daha var hocam. Saydan /ctmenu, /jbmenu, /c4 ya da Slaşlı bir şey yazınca sayda gözükmüyor, bir de böyle sorunum var. Sizi de yoruyorum kusura bakmayınBilen birisi bulunca hemen sorayım dedim

2. Sv_Alltalk 'tan falan olabilir mi veya sizin verdiğiniz tag plugininden falan olabilir mi ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Buyrunmkiranatli yazdı:Şimdi ekte hocamXander yazdı:1.Sma ekte degil.mkiranatli yazdı:Peki hocam anladım teşekkür ederim yinede. Bir de mic ayari diye bir plugin var hocam. CT ve Kick yetkisi olanlar mic basabiliyor. Bunu ben deathrun için de editlemek istiyorum sadece kick yetkisi olanlar mic basabilsin şeklinde ayarlar mısınız deathrunda kullanacağım. Dosya ekte.
2. Sv_Alltalk 'tan falan olabilir mi veya sizin verdiğiniz tag plugininden falan olabilir mi ?
2.Sanmıyorum başka pluginden kaynaklı olabilir
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkür ederim.
2. sv_alltalk 'tan olabilir mi ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sunucunuz jail sv_alltalk açık olması mecburi bundan kaynaklı olamaz.mkiranatli yazdı:Teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Anladım hocam :d teşekkürler her şey için bi sorun oldumu yazarımXander yazdı:Sunucunuz jail sv_alltalk açık olması mecburi bundan kaynaklı olamaz.mkiranatli yazdı:Teşekkür ederim.

Linklerini gizle |