Burada Warning: Tag mismatch on line 571 hatası vermekte hasarkayit2 bir float değişkeni sorun nedir acaba
Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
değişkenin başındaki ! işaretini silerseniz problem ortadan kalkacaktır.MrFoTo yazdı: Cmt Oca 02, 2021 2:01 am
Burada Warning: Tag mismatch on line 571 hatası vermekte hasarkayit2 bir float değişkeni sorun nedir acaba
Linklerini gizle |
Son olarak bir şey sormak istiyorum.omertas14544 yazdı: Cmt Oca 02, 2021 2:06 amdeğişkenin başındaki ! işaretini silerseniz problem ortadan kalkacaktır.MrFoTo yazdı: Cmt Oca 02, 2021 2:01 am
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
victim hasar alan kişidir.MrFoTo yazdı: Cmt Oca 02, 2021 2:36 am Son olarak bir şey sormak istiyorum.
burada eğer oyuncu t takımı ise ve hasar verdiği ct takımı ise hasarkayit2'ye vurduğu hasarı yazdırıyorum bunu yapamadım inflictor hasar yiyen kişi olmuyormu nasıl yapacagım
Kod: Tümünü seç
if(get_member(inflictor,m_iTeam) == TEAM_CT)
->
if(get_member(victim,m_iTeam) == TEAM_CT)
Linklerini gizle |
Çok teşekkürler peki hasar veren kişiyisi nasıl chat'e yazdırabilirim ?Aconyonn yazdı: Cmt Oca 02, 2021 7:11 pmvictim hasar alan kişidir.MrFoTo yazdı: Cmt Oca 02, 2021 2:36 am Son olarak bir şey sormak istiyorum.
burada eğer oyuncu t takımı ise ve hasar verdiği ct takımı ise hasarkayit2'ye vurduğu hasarı yazdırıyorum bunu yapamadım inflictor hasar yiyen kişi olmuyormu nasıl yapacagım
attacker hasar veren obje veya kişidir.
olarak değiştirin sorun düzelecektir.Kod: Tümünü seç
if(get_member(inflictor,m_iTeam) == TEAM_CT) -> if(get_member(victim,m_iTeam) == TEAM_CT)
Linklerini gizle |
isim çektirmek için çoğunlukla "%n" parametresini kullanıyorum fakat "get_user_name" ile de çektirebilirsin.MrFoTo yazdı: Prş Oca 07, 2021 12:58 am Çok teşekkürler peki hasar veren kişiyisi nasıl chat'e yazdırabilirim ?
new name[MAX_NAME_LENGTH];
get_user_name(attacker,name,charsmax(name));
client_print_color(0,0,"%s",name);
client_print_color(0,attacker,"%n",attacker);
Linklerini gizle |