[İSTEK] Tag kontrol
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
[İSTEK] Tag kontrol
İyi forumlar herkese. Oyuncuncu sayden /tagkontrol yazdığında nickinin başında önceden tanımlayacağımız tagın olup olmadığını kontrol ettirebilirceğimiz bir eklenti var mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
-
- İletişim:
[İSTEK] Tag kontrol
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Yeni Eklenti"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "PaZee"
#define TAG "TR | [S2]"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /kontrol","kontrolmenu")
}
public kontrolmenu(id)
{
new ad[32],sznum[6]
new menu = menu_create("\rKontrol menu","kontrol_devam")
for(new i = 1;i<=33;i++)
if(is_user_connected(i))
{
num_to_str(i,sznum,5)
get_user_name(i,ad,31)
menu_additem(menu,ad,sznum)
}
menu_display(id,menu, 0)
return PLUGIN_HANDLED
}
public kontrol_devam(id,menu,item)
{
if(item == MENU_EXIT)
{
menu_destroy(menu)
return PLUGIN_HANDLED
}
new ad[32],callback,access,data[6]
menu_item_getinfo(menu,item,access,data,5,ad,31,callback)
new tid = str_to_num(data)
if(is_user_connected(tid))
{
get_user_name(tid,ad,31)
if(containi(ad,TAG) != -1)
{
client_print_color(id,print_team_red,"Sectiginiz %s isimli oyuncu %s tagina sahip!",ad,TAG)
}
}
else
{
client_print_color(id,print_team_red,"Sectiginiz oyuncu oyundan cikmis!")
}
return PLUGIN_HANDLED
}
Linklerini gizle |
-
-
[İSTEK] Tag kontrol
Zaman ayırıp eklentiyi yazdığınız için teşekkürler. Bu eklenti sanırım adminlerin menüden oyuncu seçerek seçtiği oyuncunun nickine tag kontrolu yaptırmasına yarıyor. Ben her oyuncunun kendisinin /tagal yazdığında yazan kişinin nickinde önceden tanımlı olan tagın olup olmadığını kontrol ettirtmek için istemiştim. Yani oyuncu /tagal yazdığında nickinde tanımlı tag var ise sayden "Tagi zaten kullaniyorsunuz." yazdırıp eğer yok ise tanımlı olan tagi oyuncuya otomatik olarak ekletmek istiyorum. Konu anlatımımda istediğimi tam olarak anlatamamışım, kusura bakmayınız.PaZee yazdı: Sal Eyl 11, 2018 5:58 pmKod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Yeni Eklenti" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "PaZee" #define TAG "TR | [S2]" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /kontrol","kontrolmenu") } public kontrolmenu(id) { new ad[32],sznum[6] new menu = menu_create("\rKontrol menu","kontrol_devam") for(new i = 1;i<=33;i++) if(is_user_connected(i)) { num_to_str(i,sznum,5) get_user_name(i,ad,31) menu_additem(menu,ad,sznum) } menu_display(id,menu, 0) return PLUGIN_HANDLED } public kontrol_devam(id,menu,item) { if(item == MENU_EXIT) { menu_destroy(menu) return PLUGIN_HANDLED } new ad[32],callback,access,data[6] menu_item_getinfo(menu,item,access,data,5,ad,31,callback) new tid = str_to_num(data) if(is_user_connected(tid)) { get_user_name(tid,ad,31) if(containi(ad,TAG) != -1) { client_print_color(id,print_team_red,"Sectiginiz %s isimli oyuncu %s tagina sahip!",ad,TAG) } } else { client_print_color(id,print_team_red,"Sectiginiz oyuncu oyundan cikmis!") } return PLUGIN_HANDLED }
Linklerini gizle |
-
[İSTEK] Tag kontrol
@sorumakinesi Ben de ilk anlamadığımdan konuya dahil olmak istemedim, buyur ekte istediğin eklenti.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
[İSTEK] Tag kontrol
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler, eklentiye baktığımda fazla gereksiz fonksiyon görüyorum. Belki @PaZee anlatmış olduğum gibi bir eklenti yazarak yardımcı olur.alpersoylu34 yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 3:12 pm @sorumakinesi Ben de ilk anlamadığımdan konuya dahil olmak istemedim, buyur ekte istediğin eklenti.
Linklerini gizle |
-
[İSTEK] Tag kontrol
Saydan ara ara mesaj geçiyor bilgilendirme amacı ile, diğer şekillerde ise ya tagın var yada adminsin diyor pek gereksiz yer görmedim ama yukarıda gereksiz yerler var doğru.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[İSTEK] Tag kontrol
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Yeni Eklenti"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "PaZee"
#define TAG "CSD |"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /tagal","tagfonk")
register_clcmd("say /klanagir","tagfonk")
set_task(160.0,"tagmesaj",1337)
}
public tagmesaj()
{
client_print_color(0,print_team_red,"/Tagal yazarak klan tagini alabilirsiniz!")
client_print_color(0,print_team_red,"/Tagal yazarak klan tagini alabilirsiniz!")
}
public tagfonk(id)
{
new isim[33]
get_user_name(id,isim,32)
if(containi(isim,TAG))
{
client_print_color(id,print_team_red,"Zaten taginiz var! isminiz %s",isim)
}
else
{
client_print_color(0,print_team_red,"%s oyuncusu %s tagini aldi sizde /tagal yazarak bedavaya tag alabilirsiniz",isim,TAG)
formatex(isim,32,"%s%s",TAG,isim)
client_cmd(id, "name ^"%s^" ", isim)
client_print_color(id,print_team_red,"%s Tagini aldiniz yeni isminiz : %s",TAG,isim)
}
}
Linklerini gizle |
-
[İSTEK] Tag kontrol
Zaman ayırıp eklentiyi tekrardan yazdığınız için teşekkürler. Kontrol edip sizi bilgilendireceğim.PaZee yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 4:11 pmKod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Yeni Eklenti" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "PaZee" #define TAG "CSD |" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /tagal","tagfonk") register_clcmd("say /klanagir","tagfonk") set_task(160.0,"tagmesaj",1337) } public tagmesaj() { client_print_color(0,print_team_red,"/Tagal yazarak klan tagini alabilirsiniz!") client_print_color(0,print_team_red,"/Tagal yazarak klan tagini alabilirsiniz!") } public tagfonk(id) { new isim[33] get_user_name(id,isim,32) if(containi(isim,TAG)) { client_print_color(id,print_team_red,"Zaten taginiz var! isminiz %s",isim) } else { client_print_color(0,print_team_red,"%s oyuncusu %s tagini aldi sizde /tagal yazarak bedavaya tag alabilirsiniz",isim,TAG) formatex(isim,32,"%s%s",TAG,isim) client_cmd(id, "name ^"%s^" ", isim) client_print_color(id,print_team_red,"%s Tagini aldiniz yeni isminiz : %s",TAG,isim) } }
Linklerini gizle |