Surf Maplarında Bi yere degınce uste cıkma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 331
- Server Ip/DNS: 213.238.173.109
- Clan İsmi: ForgottenS
- İletişim:
Arkadaşlar surf de yere dustunde sizi bı yere atıyor. orda kalıyorlar. bir pulıgın vardı bole duvara değince uste cıkıyor. elinde olan varsa atabilirmi ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
teleport zones olması gerekliemrebaba55 yazdı: Pzr Şub 18, 2018 12:29 pm Arkadaşlar surf de yere dustunde sizi bı yere atıyor. orda kalıyorlar. bir pulıgın vardı bole duvara değince uste cıkıyor. elinde olan varsa atabilirmi ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Eklenti değil, sunucu ayarı. sv_stepsize olması lazım, bu değeri 999 yapıp deneyiniz.
Linklerini gizle |
-
Yektaya katılıyorum ve arkadaşın attığı eklentiye bir ihtiyaç yok zaten google amcaya cs 1.6 surf ayarları yazarsak karşımıza çıkartıyor google amca 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bu eklentide iş görmekte ihtiyaç yok diye birşey yok buda kullanılabilir kafes'e tplemek yerine kafesin dışına teleportlanabilir.Technical yazdı: Pzr Şub 18, 2018 2:05 pm Yektaya katılıyorum ve arkadaşın attığı eklentiye bir ihtiyaç yok zaten google amcaya cs 1.6 surf ayarları yazarsak karşımıza çıkartıyor google amca![]()
Linklerini gizle |
-
@ShooTeR yaw tabi kullanan kullansında adam ne istediyse onu söylüyorum adam kafes olmasın dememiş sonuçta ben sadace söyledim hadi eywallah.
Linklerini gizle |