Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Süreli Gömme Plugini

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
YRMW

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen YRMW »

Selamın aleyküm geçen bi hız ve süreli gömme plugini istemiştim hız pluginine cevap geldi fakat süreli gömme pluginine cevap gelmedi
acaba yardım edecek birisi varmı aranızda?

bekliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ViTaLiTy.
İletişim:

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen ViTaLiTy. »

YRMW yazdı:Selamın aleyküm geçen bi hız ve süreli gömme plugini istemiştim hız pluginine cevap geldi fakat süreli gömme pluginine cevap gelmedi
acaba yardım edecek birisi varmı aranızda?

bekliyorum.
Kardeş jail hakkında pek bilgim yok. Süreli gömme olayı tam olarak nasıl olması gerekiyorsa yaz bende plugini yapıp yollarım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YRMW

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen YRMW »

@ViTaLiTy öncelikle selamın aleyküm şimdi amx_bury ve amx_unbury komutunu kısayol haline getiriyor bende bi Ctmenu var orda /c4 yazınca çıkıyor zaten sadece bunun süreli gömmelisini arıyorum yani şimdi bendeki ctmenümü sana versem ordaki /c4 yazınca çıkan gömme kodlarını süreli hale çevirip CTmenunun en altına ekleyebilirmisin?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ViTaLiTy.
İletişim:

Süreli Gömme Plugini

YRMW yazdı:@ViTaLiTy öncelikle selamın aleyküm şimdi amx_bury ve amx_unbury komutunu kısayol haline getiriyor bende bi Ctmenu var orda /c4 yazınca çıkıyor zaten sadece bunun süreli gömmelisini arıyorum yani şimdi bendeki ctmenümü sana versem ordaki /c4 yazınca çıkan gömme kodlarını süreli hale çevirip CTmenunun en altına ekleyebilirmisin?
aleykum selam gönder hallederiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YRMW

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen YRMW »

Buyur kardeşim kullandığım ctmenu burada birde rica etsem küçücük bi isteğim daha olsa yapmazsanda canın sağolsun
bide menüler kısmına saniyeli roket atma eklermisin yapmazsanda canın sağolsun :)
CTMenu_v24.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ViTaLiTy.
İletişim:

Süreli Gömme Plugini

Buyur kardeşim dene

Kod: Tümünü seç

say /c4 = sureli c4 ü başlatır.
say /rocket = süreli roketi başlatır.

Süreli c4 ü c4 menüsüne, süreli roketi oyun menüsüne ekledim.

amx_cvar jb_c4_sure 5 = c4 olayının kaç sn. sonra gerçekleştiğini ayarlar.
amx_cvar jb_roket_sure 5 = roketin kaç sn. sonra başlayacağını ayarlar.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YRMW

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen YRMW »

@ViTaLiTy bu gece deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YRMW

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen YRMW »

@ViTaLiTy kardeşim şimdi denedim plugini öncelikle ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim.
dostum /c4 yazınca artık c4 menüsü çıkmıyor onun yerin direk otomatik gömmeyi açıyor. c4 menüsünde gömme kaldırma ctye deagle verme ctye bomba verme tye c4 verme vs. gibi özellikler vardı ilk önce onlar gitmiş ben /c4'de onlar gibi bi seçenek olsa daha iyi olur dostum
yani şöyle dostum /c4 yazdım süreli gömmeyi seçtim orda kaç sn olucağı seçenekleri var orda 60-45-30-15 saniye bunlardan birini seçtim kz yaptırıyorum gibi düşünebilirsin.
birde /c4 yazıyorum otomatik 1546546466 kaç saniye sonra gömülecektir. yazıyor yukarıda dostum cvar ayarlarını yazmışsın hemen onları denedim yine aynı hala süresi 1 milyonlu bişey.

gelelim rokete dostum roketi oyunmenüye koymakla çok güzel yapmıssın dostum ama roketmenüye girince aynen daha demin bahsettiğim gibi 60-45-30-15 saniye seçenekleri olsun istiyorum bro
birde aynı şekilde rocketmenüye girdiğim an yukarıda 155464651616 saniye sonra roketlenicektir yazıyor aynı şekilde cvar ayarlarını girdim hala aynı dostum yine birmilyonlu bi sayı var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ViTaLiTy.
İletişim:

Süreli Gömme Plugini

Kardesim simdi baktim aceleyle kodlamistim hatayi biliyorum yarin duzeltip atayim sana

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YRMW

Süreli Gömme Plugini

Mesaj gönderen YRMW »

@ViTaLiTy Dostum eline koluna sağlık sabırsızlıkla bekliyor olucagim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala