supply box
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
supply box
Dostum bana ne laf yapıyorsun ben para ılemı sattım ? Ben satın aldım dıyorum oyle bır konusuyorsunkı sankı para ıle sattım he
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
supply box
Forumda birbirinize saygılı olunuz aksi takdirde yorumlar silinir söylediniz laflara dikkat edinBeoujolf yazdı:hacım bende az cok plugın le ugrasıyom dıasın yaptıgı bı plugını satıcak kadar . . ınsanlar var sankı adamın plugınde satıyo mılletın hakkını yıcek kadar kendımızı kaybetmedık sonucta bende bu plugını bulup butun forumlarda paylasmassam neyım gor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 264
supply box
mustafa ztn kibarlastirabildim kadar kibarlastirdim yani kufur dahi etmedim farkındaysan
Linklerini gizle |
-
supply box
@TunnS[C] kardes ben sana laf yapmadım bısey demedım sana yanlıs anlamıssın ben para la satan arkadaslara soyledım bu lafımı yanlıs anladıysan kb
Linklerini gizle |
supply box
aynı yere düşüyor diyenler. arşivin içinden spmaker.sma diye bir eklenti daha çıkıyor onuda kuruyorsunuz. Ve konsoldan supplybox_sp_maker komudunu gonderim spawn noktalarını olusturmanız gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
supply box
redarmygaming ilgilendiginiz isin cok tesekkurler bunu bastan soyluyumde olusturuyorum ztn yesıl ısık hatta ama yıne de kutular aynı yerde cıkıyor supplybox_sp_maker plugını pro modunda hıc bı etkısı yok yok otomatık dusuyo kutular ve aynı yere dusuyo 3 kutu ust uste bınıyo hıc bı sekılde degıstıremedım
Linklerini gizle |
-
supply box
evet ılk once 2 3 tane yesıl nokta olusturuyorum daha sonra save yapıp load tıklıyorum dedım oluyor orjınal halını yukledım dıas paylasmıs oldugunu onda bı sıkıntı yasama dım sorunsuz calıstı ama zombıe plague oldugu ıcın kullanmıyorum ben bıohazard ıcın ıstıyodum
Linklerini gizle |
supply box
pro modu bioda çalıştıramazsınız zaten. fakat benim serverimde sıfırlamadan önce sorunsuz çalışıyordu.
Linklerini gizle |
-
supply box
evet ama bı plugınden baslamam lazım onun ustunden fln gıtmeyı dusunuyodum bıohazard ve zombıeplague bılgım pek yok ama edıtlemeye fln calıscan modu degıstırmeye arkadaslardan fln yardım ıstıcem bı sekılde yapcam o plugını 

Linklerini gizle |