Selam, Steam kullanıcısıyım server list eklemekte sorun yaşıyorum nonsteam da /server yazınca doğrudan indirip kuruyor ve oyun içinde serverleriniz tamamen gözüküyor.. Fakat ya benim beceriksizliğim yada başka bir problem bir türlü server listi steam da eklemeyi başaramadım.. Serverlistesi nin içerisinde yer alan MasterServers.vdf ve ServerBrowser.vdf dosyalarını steam klasöründe neredeyse bütün alt klasörlerin içerisine de yapıştırdım ıh olmadı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Nasıl yapılacağıyla ilgili bilgisi olan yokmu? nonsteam anlatımları youtube ve diğer platformlarda mevcut kimse steama nasıl eklenir nasıl tanıtılır gibi bir bilgi paylaşımı yapmamış. Diğer anlatımlara göre de yapınca steam kılını kımıldatmıyor.
Maalesef. Steam dışarıdan içeriye bir şey sokulmasına izin vermiyor. Oyunlardan bahsettim klasörüne gidip koyabilirsin. / gibi komutlar ile windowsa komut atamazsın engelli bu güvenlik açısından.
Güvenlik ayarı vs. değil. Elle tek tek eklemeniz gerekmekte. Ekledikten siz silene kadar steam hesabınızın bilgilerinde kalır. Yani farklı bir bilgisayara geçsenizde, oyunu silip yeniden kursanızda serverlist kalır.
Yek'-ta yazdı: Sal May 15, 2018 10:16 am
Güvenlik ayarı vs. değil. Elle tek tek eklemeniz gerekmekte. Ekledikten siz silene kadar steam hesabınızın bilgilerinde kalır. Yani farklı bir bilgisayara geçsenizde, oyunu silip yeniden kursanızda serverlist kalır.
Ben tek tek ekleyemezsin demedim ki. Sadece /server gibi komutlar atarak ekleyemezsin dedim...
tek tek nasıl eklerim ?
Favorite kısmına gelip ‘add server’ diyerek ip leri tek tek yazıp eklersiniz