Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Spec hile tespiti

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Spec hile tespiti

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Selamünaleyküm arkadaşlar...

Uzun zaman önce arkadaşımın birisi Server ime bir eklenti kurmuştu. Ve o eklenti de şöyle açıklıyım mesela admin Spec geçince 2 renk gözüküyordu userlerda hilesini tespit ettiklerini başka renk temiz olanları başka renk. O arkadaşımı bulabilsem kurdurucam da bulamıyorum bağımız kesildi. Elinde böyle bir eklenti olan varsa paylaşabilir mi ve bunun bir çok kişiye yardımcı olacağını tahmin ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Spec hile tespiti

Mesaj gönderen ogibaba911 »

+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Spec hile tespiti

Mesaj gönderen MertMatin* »

@uzman59 Bi ara baya gündemdeydi hile konusunda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Spec hile tespiti

Mesaj gönderen uzman59 »

uzman59' un sözde gündemde olduğu zamanlarda Csdpanel'de Anti Hile sistemleri kurulu değildi..
Ayrıca kendi menfaatimiz doğrultusunda uğraş vermiştik ve emeğin sonucu ilgili serverler de bu durumdan faydalanmış oldular.
Şuanda da Anti hile konusunda yapılması gerekenler (reaimdedectör güncellemesi) var CsdYönetim bu durumla ilgilenmiyor yada üzerine düşmüyor dolayısı ile de bizlerde artık ilgilenmiyoruz.

Ayrıca konu sahibinin bahsettiği eklenti aslında "Admin ESP" eklentisi ancak bahsettiğine göre de farklı işlevleri olan bir eklentiden bahsediyor ve konu ile ilgili bilgim yok ve araştırma gereği de duymadım.

Ve ayrıca (cs26.com)TIM ailesi başka sunucuda yer almıyor mu şuan yoksa ben mi yanlış biliyorum ..
@MertMatin*

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Spec hile tespiti

Mesaj gönderen Yek'-ta »

ReAimDetector yeni panel ile güncellenecekler listesinde. Şuan kullanmış olduğumuz sürüm 0.1.7. ReAimDetector güncellemesi 0.2.1'e kadar boş güncellemeler aldı, sırf kendi yazdıkları eklentiye bağlı güncellemelerdi. Bu eklentiyi Ömer TELLİ sıfırdan yazdığı için 0.1.7'den sonra güncelleme gereği duyulmadı ve takibi bırakıldı. Paneldeki modül ve eklenti şuan hileleri yakalayabiliyor, bunda sorun yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
İletişim:

Spec hile tespiti

uzman59 yazdı: Cmt Ara 22, 2018 7:01 pm uzman59' un sözde gündemde olduğu zamanlarda Csdpanel'de Anti Hile sistemleri kurulu değildi..
Ayrıca kendi menfaatimiz doğrultusunda uğraş vermiştik ve emeğin sonucu ilgili serverler de bu durumdan faydalanmış oldular.
Şuanda da Anti hile konusunda yapılması gerekenler (reaimdedectör güncellemesi) var CsdYönetim bu durumla ilgilenmiyor yada üzerine düşmüyor dolayısı ile de bizlerde artık ilgilenmiyoruz.

Ayrıca konu sahibinin bahsettiği eklenti aslında "Admin ESP" eklentisi ancak bahsettiğine göre de farklı işlevleri olan bir eklentiden bahsediyor ve konu ile ilgili bilgim yok ve araştırma gereği de duymadım.

Ve ayrıca (cs26.com)TIM ailesi başka sunucuda yer almıyor mu şuan yoksa ben mi yanlış biliyorum ..
@MertMatin*
Hayır dostum bizzat biz kullanıyoruz 'Teşkîlât-ı Mahsûsa' kısaltmasıdır. Bu ismi kullanmadan önce heryere baktık bizzat öyle bir klan varsa da yıllar önce kurulup kapanmıştır şuan TR de biz kullanıyoruz bu ismi varsa da en fazla bizim adımızda prim yapmaya çalışanlardır

Dediğin şeyi ben bilmem ADMİN ESP yalnız arkadaşım ile konusacağım eğer tekrar kurar ise sizlerle paylaşacağım yeni panel eklenebilir hem çok kullanışlı bizzat kendini kodladı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
İletişim:

Spec hile tespiti

Yek'-ta yazdı: Cmt Ara 22, 2018 7:21 pm ReAimDetector yeni panel ile güncellenecekler listesinde. Şuan kullanmış olduğumuz sürüm 0.1.7. ReAimDetector güncellemesi 0.2.1'e kadar boş güncellemeler aldı, sırf kendi yazdıkları eklentiye bağlı güncellemelerdi. Bu eklentiyi Ömer TELLİ sıfırdan yazdığı için 0.1.7'den sonra güncelleme gereği duyulmadı ve takibi bırakıldı. Paneldeki modül ve eklenti şuan hileleri yakalayabiliyor, bunda sorun yok.
Bence gelmesi çok iyi olur çünkü bazı adamlar öyle bir hileler açıyor ki biz bile anlamıyoruz nasıl olduğunu. Admin olmadığı zamanlarda server da iç savaş çıkarıyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala