spec banner hakkında bilgi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
merhaba arkadaşlar serverimize spec banner yapmamıza csduragı izin veriyormu vermiyormu bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bazı serverlerde rastlayabiliyoruz... teşekkürlr iyi forumlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
biz denemistik yapamamıstık mumkun mu acaba @CSmiLeFaCe [@Bilinmeyen Etiket] @ViTaLiTy.
Linklerini gizle |
Ben yapıyordum ama csduraginın boş tga sinin üzerine dns yazıyorduk
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
onu yapsak bile yeter de panel yuklerken izin veriyomu yani
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
Ayrı bir pluginle yapamiyordun. motd_write gibi komutlar geçmiyor Bi ara bende denemiştim şöyle oluyordu galiba, csdurağının specbanner.tga sini mi siliyorsun, editlediğinin ismini aynisi yapip yüklüyordun. Böyle oluyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam...
Linklerini gizle |
Alakası yok. Zaten eski dosyayı silemezsin silsen bile dosyanın olmadığı kullanıcılarda işe yarar. Bir şekilde default specbanner eklentisini askıya alman gerekiyor. Sonra yeni specbanner eklentisi kuracaksın. Tabi eskisini nasıl askıya alacağını söylemiyorum doğru olmaz.
Linklerini gizle |
Specbanner da motd_write yok. Putinservera set task ekleyip spec banner ayarlamayı 10 saniye sonrasına alın öyle yükleyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
daha açıklayıcı anlatma şansınız varmıCSmiLeFaCe yazdı:Specbanner da motd_write yok. Putinservera set task ekleyip spec banner ayarlamayı 10 saniye sonrasına alın öyle yükleyin.
Linklerini gizle |