snapshot eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
snapshot eklentisi
Merhabalar Arkadaslar
Beyler ben amx_ss aldıgımda bir playerden ust tarafta hud olarak ss aldıgımızda saydan gecenlerı yukarda gecmesınıde ıstıyorum boyle bır eklentı warsa atarsanız cok sevınırım bende olanlar bunlar bide txt var o yuklenmıyor hud yazısının onla alakası varmı onuda bılmıyorum ama saydan gecen yazıyla alakası var tabıkıde.. teşekkürler şimdiden
Beyler ben amx_ss aldıgımda bir playerden ust tarafta hud olarak ss aldıgımızda saydan gecenlerı yukarda gecmesınıde ıstıyorum boyle bır eklentı warsa atarsanız cok sevınırım bende olanlar bunlar bide txt var o yuklenmıyor hud yazısının onla alakası varmı onuda bılmıyorum ama saydan gecen yazıyla alakası var tabıkıde.. teşekkürler şimdiden
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
snapshot eklentisi
soyledıgın eklenti bende var
serverinin grup sayfası vb varsa at ssler paylasım gibi sana editleyip kendi sayfanı fln yazcam
sma olarak ve txt dosyasıyla beraber yollarım
serverinin grup sayfası vb varsa at ssler paylasım gibi sana editleyip kendi sayfanı fln yazcam
sma olarak ve txt dosyasıyla beraber yollarım
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
snapshot eklentisi
screen_message.txt dosyasına gel
amx_cvar amx_msg_type [ 0:Chat | 1:Hud | 2:Her ikisi]
SS alındığında çıkan dört mesaj
SS alındığında çıkan hud mesajı ;
amx_cvar amx_msg_type [ 0:Chat | 1:Hud | 2:Her ikisi]
SS alındığında çıkan dört mesaj
Kod: Tümünü seç
SS_MSG1 =
SS_MSG2 =
SS_MSG3 =
SS_MSG4 =
Kod: Tümünü seç
SS_MSG_HUD =
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
snapshot eklentisi
SS_MSG1 = Ekran Goruntun Alindi Cekilen SS'ler Valve/cstrike klasorunde Hemen Yukleyin
SS_MSG2 = !g[%s] Tarih: !g%s !y| Server: !t%s !y
SS_MSG3 = !g[%s] Isim: !g%s !y| IP: !g%s !ySteamID: !g%s
SS_MSG4 = !g[%s] Cekilen Resimleri www.facebook.com/groups/RevivaLgamingCs | adresine yükle!!t%s !y
SS_MSG_HUD = Tarih: %s | Server: %s !^nOyuncu Ismi: %s IP: %s ^nSteamID: %s | Ulke: %s
SS_CASE2 = !yADMIN !g%s !yOyun Esnasinda !t%s !yOyuncusunun Anlik !gEkran Goruntusunu !yCekti
SS_CASE1 = !yADMIN !g%s !yOyun Esnasinda !t%s !yOyuncusunun Anlik !gEkran Goruntusunu !yCekti
SS_CONSOLE = Ekran Goruntun Alindi Cekilen SS'ler Valve/cstrike klasorunde Hemen Yukleyin
msg 4 yerındekı sayfayı kendı sayfanı yaz ayrıca rengını degıstırdım bendeki gibi yaptım sma icini hud mesajı beyaz renkte daha ıyı boyle
SS_MSG4 = !g[%s] Cekilen Resimleri www.facebook.com/groups/RevivaLgamingCs | adresine yükle!!t%s !y
SS_MSG_HUD = Tarih: %s | Server: %s !^nOyuncu Ismi: %s IP: %s ^nSteamID: %s | Ulke: %s
SS_CASE2 = !yADMIN !g%s !yOyun Esnasinda !t%s !yOyuncusunun Anlik !gEkran Goruntusunu !yCekti
SS_CASE1 = !yADMIN !g%s !yOyun Esnasinda !t%s !yOyuncusunun Anlik !gEkran Goruntusunu !yCekti
SS_CONSOLE = Ekran Goruntun Alindi Cekilen SS'ler Valve/cstrike klasorunde Hemen Yukleyin
msg 4 yerındekı sayfayı kendı sayfanı yaz ayrıca rengını degıstırdım bendeki gibi yaptım sma icini hud mesajı beyaz renkte daha ıyı boyle
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
snapshot eklentisi
Alınan ssler cstrike klasorunun içine gitmiyor acaba başka nereye gidiyor olabilir
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
snapshot eklentisi
eyw kardesım tesekkur ederım bu attıgını txt yapıpta yuklucem dılmı ?XXXKoRdONXXX yazdı:SS_MSG1 = Ekran Goruntun Alindi Cekilen SS'ler Valve/cstrike klasorunde Hemen Yukleyin
SS_MSG4 = !g[%s] Cekilen Resimleri http://www.facebook.com/groups/RevivaLgamingCs | adresine yükle!!t%s !y
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
snapshot eklentisi
dosya hatası... buyuk ihtimal yüklemediğin yada yanlış yazdığın dosya ismi veyatta dosyadaki bir kodu editlerken bozdun..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
snapshot eklentisi
link gırılmıyor attıgın lık nedırredarmygaming yazdı:dosya hatası... buyuk ihtimal yüklemediğin yada yanlış yazdığın dosya ismi veyatta dosyadaki bir kodu editlerken bozdun..
Linklerini gizle |
snapshot eklentisi
Hangi link ?
Adamınkini diyorsan ss. ML_Notfound hatası var.
Adamınkini diyorsan ss. ML_Notfound hatası var.
Linklerini gizle |