Slotlara özel eklentiler
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 500
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Slotlara özel eklentiler
Hayırlı günler.
"B" yetkisine sahip kişilere her el AWP veren bir eklenti istiyorum.
Yine "B" yetkisine sahip kişiler tüm silahlara +10 hasar eklentisini istiyorum
2 ayrı eklenti de olabilir tek eklenti de.
Şimdiden teşekkürler.
"B" yetkisine sahip kişilere her el AWP veren bir eklenti istiyorum.
Yine "B" yetkisine sahip kişiler tüm silahlara +10 hasar eklentisini istiyorum
2 ayrı eklenti de olabilir tek eklenti de.
Şimdiden teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
Slotlara özel eklentiler
Denemedim.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
register_plugin("Slot Ozel Eklenti","1.0","heaveNN");
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"PlayerSpawn",.post=true);
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamagePre",.post=false);
}
public PlayerSpawn(const id) {
if(!is_user_alive(id) || !(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION)) return;
rg_give_item(id,"weapon_awp");
rg_set_user_bpammo(id,WEAPON_AWP,30);
}
public TakeDamagePre(const victim,inflictor,attacker,Float:flDamage,bitsDamageType) {
if(!victim || !is_user_connected(attacker) || victim == attacker || !(get_user_flags(attacker) & ADMIN_RESERVATION)) return;
SetHookChainArg(4,ATYPE_FLOAT,flDamage + 10.0);
}
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
AWP vermiyor, hasar olmuş gibi.heaveNN yazdı: Cmt May 22, 2021 4:00 pm Denemedim.
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Slot Ozel Eklenti","1.0","heaveNN"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"PlayerSpawn",.post=true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamagePre",.post=false); } public PlayerSpawn(const id) { if(!is_user_alive(id) || !(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION)) return; rg_give_item(id,"weapon_awp"); rg_set_user_bpammo(id,WEAPON_AWP,30); } public TakeDamagePre(const victim,inflictor,attacker,Float:flDamage,bitsDamageType) { if(!victim || !is_user_connected(attacker) || victim == attacker || !(get_user_flags(attacker) & ADMIN_RESERVATION)) return; SetHookChainArg(4,ATYPE_FLOAT,flDamage + 10.0); }
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
Bu şekilde denediğimde bir sorun göremedim. Tekrar dener misiniz?
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
register_plugin("Slot Ozel Eklenti","1.0","heaveNN");
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"PlayerSpawn",.post=true);
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamagePre",.post=false);
}
public PlayerSpawn(const id) {
if(!is_user_alive(id)) return;
if(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION) {
}
}
public TakeDamagePre(const victim,inflictor,attacker,Float:flDamage,bitsDamageType) {
if(!victim || !is_user_connected(attacker) || victim == attacker) return;
if(get_user_flags(attacker) & ADMIN_RESERVATION) SetHookChainArg(4,ATYPE_FLOAT,flDamage + 10.0);
}
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
Yanda AWP simgesi beliriyor ama olmadı.
Sunucumda silah menü eklentisi var sanırım ondan kaynaklı. Konu başında belirtmedim kusura bakmayın.
Sunucumda silah menü eklentisi var sanırım ondan kaynaklı. Konu başında belirtmedim kusura bakmayın.
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
Silah menü eklentiniz büyük ihtimalle oyuncu doğduğunda tüm silahlarını alıyor. Silahları aldıktan sonra awp verdirebilirsiniz.` White* yazdı: Cmt May 22, 2021 4:31 pm Yanda AWP simgesi beliriyor ama olmadı.
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
Eklentiyi plugins.ini'de silah menünün altına koyarsanız daha geç çalışıp, sıkıntı çıkmasına engel olabilir. Demek istediğim silah menü eklentisi ilk önce silahları alır ve sonra bu eklentiyi çalıştırır. İşe yarar mı denemek lazım.` White* yazdı: Cmt May 22, 2021 4:31 pm Yanda AWP simgesi beliriyor ama olmadı.
"get_user_flags" sorgusunu ilk önce yaparsanız, eğer false dönerse diğer sorguları boşuna çalıştırmamış olursunuz.heaveNN yazdı: Cmt May 22, 2021 4:27 pm Bu şekilde denediğimde bir sorun göremedim. Tekrar dener misiniz?
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Slot Ozel Eklenti","1.0","heaveNN"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"PlayerSpawn",.post=true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamagePre",.post=false); } public PlayerSpawn(const id) { if(!is_user_alive(id)) return; if(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION) { rg_give_item(id,"weapon_awp"); rg_set_user_bpammo(id,WEAPON_AWP,30); } } public TakeDamagePre(const victim,inflictor,attacker,Float:flDamage,bitsDamageType) { if(!victim || !is_user_connected(attacker) || victim == attacker) return; if(get_user_flags(attacker) & ADMIN_RESERVATION) SetHookChainArg(4,ATYPE_FLOAT,flDamage + 10.0); }
Ekstra olarak "spawn" registerinde "m_bJustConnected" sorgusu eklerseniz daha iyi olur.
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
Zaten öyle.bestcore yazdı: Cmt May 22, 2021 5:13 pmEklentiyi plugins.ini'de silah menünün altına koyarsanız daha geç çalışıp, sıkıntı çıkmasına engel olabilir. Demek istediğim silah menü eklentisi ilk önce silahları alır ve sonra bu eklentiyi çalıştırır. İşe yarar mı denemek lazım.` White* yazdı: Cmt May 22, 2021 4:31 pm Yanda AWP simgesi beliriyor ama olmadı.
"get_user_flags" sorgusunu ilk önce yaparsanız, eğer false dönerse diğer sorguları boşuna çalıştırmamış olursunuz.heaveNN yazdı: Cmt May 22, 2021 4:27 pm Bu şekilde denediğimde bir sorun göremedim. Tekrar dener misiniz?
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Slot Ozel Eklenti","1.0","heaveNN"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"PlayerSpawn",.post=true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamagePre",.post=false); } public PlayerSpawn(const id) { if(!is_user_alive(id)) return; if(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION) { rg_give_item(id,"weapon_awp"); rg_set_user_bpammo(id,WEAPON_AWP,30); } } public TakeDamagePre(const victim,inflictor,attacker,Float:flDamage,bitsDamageType) { if(!victim || !is_user_connected(attacker) || victim == attacker) return; if(get_user_flags(attacker) & ADMIN_RESERVATION) SetHookChainArg(4,ATYPE_FLOAT,flDamage + 10.0); }
Ekstra olarak "spawn" registerinde "m_bJustConnected" sorgusu eklerseniz daha iyi olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Slotlara özel eklentiler
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <hamsandwich>
#include <reapi>
#define YETKI ADMIN_RESERVATION
public plugin_init() {
register_plugin("yenieklenti", "1.0" , "opc");
register_logevent("elbasi", 2, "1=Round_Start");
RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "fw_TakeDamage");
}
public elbasi(id) {
if(get_user_flags(id) & YETKI && is_user_alive(id))
}
public fw_TakeDamage(victim, inflictor, attacker, Float:damage)
{
if (get_user_flags(attacker) & YETKI && is_user_alive(attacker))
{
SetHamParamFloat(4, damage +10);
}
}
Linklerini gizle |
-
Slotlara özel eklentiler
Yok olmadı.OPC Line yazdı: Cmt May 22, 2021 10:07 pmdener misin ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <hamsandwich> #include <reapi> #define YETKI ADMIN_RESERVATION public plugin_init() { register_plugin("yenieklenti", "1.0" , "opc"); register_logevent("elbasi", 2, "1=Round_Start"); RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "fw_TakeDamage"); } public elbasi(id) { if(get_user_flags(id) & YETKI && is_user_alive(id)) rg_give_item(id,"weapon_awp"); rg_set_user_bpammo(id,WEAPON_AWP,30); } public fw_TakeDamage(victim, inflictor, attacker, Float:damage) { if (get_user_flags(attacker) & YETKI && is_user_alive(attacker)) { SetHamParamFloat(4, damage +10); } }
Linklerini gizle |