müdür bi ses eklentisi olduğu kesin ama bulunmuyor yapılması gerekior o işden ben anlamıorum anlayan arkadaslar yardımcı olursa cok daha iyi sonuc alabiliriz bu konuyu bekleyen baya kişi var die düşünüyorum
Valla elimde olsa buraya ne pluginler atardım millet emek veriyoruz diyor vermiyor. Emeğinizi paylaşırsanız dünya gelişir kendilerinin bileceği iş ne yazık ki bu işler böyle yürümüyor emek verdik diyip 0 paylaşım. Muhtelemen bulamicaksın dely ama şansını dene
Plugin internete yoktur en basit verceğim örnekler
Temel silahların seslerini neden değiştirmeye çalışıyorsunuz ?
Yeni silah oluşturun ak47 , m4a1 , deagle gibi silahlar büyük ihtm. allinmodda vardır ordan alarak seslerde oynama yapın veya
Modellere gömülü kodlar vardır ordan değiştirmeyi deneyin def. sesleri değiştiremezsiniz anca kapatırsınız arkadaşlar.
GHW Mantıgı ila dosya ismi değişmede olmaz "stopsound" yazdırarak yaparasnızda dediğiniz gibi çok döngü olup lag yapıcaktır addaha çok kişi olunca serverde büyük ihtml CPU Oranları düşük olduğu için server düşücektir.
o yüzden stopsound yerine başka bir kod uydurualarak yapılabilir .
delyy yazdı:ahmet hocam oncelikle seni bilmiyorum nasıl yaptığını modellemi deiştin sesleri kapatıp yeni ses dosyalarımı yükledin bilemem elende eklentimi var ama şu ses deiştirme olayında hiçbir konu acıklaya kavusmadığı kesin yardımcı olanlara teşekkür ederim gülünç gelebilir ama sesleri kapatarakda çözüm bulma olasalığı var
Niye gülünç gelsin la ben dedim zaten bunu sana
Silahların sesini değiştirmek için en etkili yöntem budur silahın sesini belli bir kod ile önce kapatırsınız sonra yeni ses eklersiniz olay bundan ibaret ve neden paylaşmıyor gibi söylemlerde bulunup sitem etmeye hiç gerek yok ahmet arkadaşımız zaten gecesini gündüzüne vererek çalışıyor eminim yakında sizlerle paylaşacaktır
delyy yazdı:ahmet hocam oncelikle seni bilmiyorum nasıl yaptığını modellemi deiştin sesleri kapatıp yeni ses dosyalarımı yükledin bilemem elende eklentimi var ama şu ses deiştirme olayında hiçbir konu acıklaya kavusmadığı kesin yardımcı olanlara teşekkür ederim gülünç gelebilir ama sesleri kapatarakda çözüm bulma olasalığı var
Niye gülünç gelsin la ben dedim zaten bunu sana
Silahların sesini değiştirmek için en etkili yöntem budur silahın sesini belli bir kod ile önce kapatırsınız sonra yeni ses eklersiniz olay bundan ibaret ve neden paylaşmıyor gibi söylemlerde bulunup sitem etmeye hiç gerek yok ahmet arkadaşımız zaten gecesini gündüzüne vererek çalışıyor eminim yakında sizlerle paylaşacaktır
Gecemi gündüzüme katmıyorum. Paylaşmayacağım. tamam ?
Paylaşabilirsin elbette nasılsa millet sana neden her şeyi wwarcs ile birebir aynı yapıyorsun diye sormayacak ve seninde yüzün kızarmayacak... Burası tam senlik devam et : )