Selam arkadaşlar,
Amxmodx için bir eklentiye ihtiyacım var, /skin yazdığınızda bir menü geliyor ve silah başına 4 kaplama seçebiliyorsunuz ve gelecek için oyuncunun hesabina kaydediliyor ve değiştirebiliyorsunuz. Eklenti tüm oyuncular için ücretsiz olmalı. Yeni görünümleri /model klasöründe değiştirebilmelisiniz.
1) AK47
2.) M41
3) Makineli tüfek
4) Deagle
5) Bıçak
Biri bana yardımcı olabilirse sevinirim. İnternette 2-3 menü var, onları yüklemeye çalıştım ama işe yaramadı.
Silah Model Menüsü istegi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Selam üstad, eyvallah. Bunu ekledim ama /skin gelsin yazınca çıkmıyor. Tam anlamadım neden çıkmadığını. Benim mod amxmodx 1.9, reunion, rehlds.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Merhabalar dediğiniz eklentiyi EmirCW satmakta almak isterseniz DCsi emircw
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
Buyur bu eklentiyi dene bakalım. Skinleri kendin istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ses dosyalarını ayrıca ekledim. Sen kendin istersen yine değiştirebilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
kolay gelsın ben ekledım ama /skin yazınca gelmıyor neden acabacommandertzx61 yazdı: Prş Ara 12, 2024 3:03 am Buyur bu eklentiyi dene bakalım. Skinleri kendin istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ses dosyalarını ayrıca ekledim. Sen kendin istersen yine değiştirebilirsin.
Linklerini gizle |