Şikayet Eklentisi İstiyorum. Adminleri , Playerleri Şikayet Edebilmek İçin. Şikayet Komutu Say` a Ve Consola [ /sikayet , .sikayet , !sikayet ] Yazılınca Geçerli Olcak. Şikayetleri Görmek İçin Say` a [ /Sikayetgor , . SikayetGor , !Sikayetgor ] Yazınca Şikayetleri Top15 Gibi Bir Sayfada Gösterilmesini Ve Sadece Admin_Rcon Yetkisi Olanlar Görebilcek.
@Yek'-ta
@specified
@redarmygaming
@PaZee
Şikayet Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 274
- Server Ip/DNS: 213.238.173.49
- Clan İsmi: CRYGaming
- İletişim:
Şikayet Eklentisi
bunun az gelişmişi ve eskisi var istersen atarım. /şikayet yazıyorsun. menü geliyor. şikayet et var basıyorsun nicki ve şikayeti giriyorsun panele yolluyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şikayet Eklentisi
Panele Degil Oyun İcinden Görebilmek Lazım Top15 Gibi pencerenin içinde şikayetler yazıcak.
o pencereye ulaşmak için ADMIN_RCON Yetkisi Gerekli Olucak.
Ve Şikayet Herkez Edebilcek , Şikayet Edildiginde Saydan [XXXGaming] Şikayetiniz Basarıyla İletildi Yazıcak.,
@redarmygaming
Ve Şikayet Herkez Edebilcek , Şikayet Edildiginde Saydan [XXXGaming] Şikayetiniz Basarıyla İletildi Yazıcak.,
@redarmygaming
Linklerini gizle |
-
Şikayet Eklentisi
aynen güzel olurhyuksel15 yazdı:Panele Degil Oyun İcinden Görebilmek Lazım Top15 Gibi pencerenin içinde şikayetler yazıcak.
@redarmygaming

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Şikayet Eklentisi
Gayet güzel bir eklentiye benziyor müsait olduğunda buradan veya öm den atar mısın bu eklentiyi? Birde txt olarak neyin nereye atılıcağını yazsan tadından yenmez.redarmygaming yazdı:bunun az gelişmişi ve eskisi var istersen atarım. /şikayet yazıyorsun. menü geliyor. şikayet et var basıyorsun nicki ve şikayeti giriyorsun panele yolluyor
Linklerini gizle |
Şikayet Eklentisi
@TeamTR
buyur. içindeki klasörü direkt ftpyi açtığın gibi yükle(cstrike'ye) sikayet veya /sikayet yazınca giriş yapıcak. şikayet göster rconda fakat çalışıyormu bilmiyorum. bunu yetkiverden çevireli 1 yılı geçmiştir.
Gelelim konuya, Eklenti isteğinizi yazıyorum imzamdada görebilirsiniz takip edin oradan benden önce yapabilen olmaz ise
buyur. içindeki klasörü direkt ftpyi açtığın gibi yükle(cstrike'ye) sikayet veya /sikayet yazınca giriş yapıcak. şikayet göster rconda fakat çalışıyormu bilmiyorum. bunu yetkiverden çevireli 1 yılı geçmiştir.
Gelelim konuya, Eklenti isteğinizi yazıyorum imzamdada görebilirsiniz takip edin oradan benden önce yapabilen olmaz ise
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şikayet Eklentisi
Böyle Degil Benim Dedigim Ama Gönderdigin İçin Teşekkür Ederim.
@redarmygaming
@redarmygaming
Linklerini gizle |