skywolker1188 yazdı:Kaldırıp denedim. pluginin ismini degistirip denedim ama yine olmadı
kayıtlar muhtemelen amxmodx/data klasörüne kaydoluyordur... Yapman gereken basit kayit dosyasini bulmak ve icerigini silmek... data dizinindeki kayit dosyalari silinmiyor sanirim bunun icin eklentiyi açip kayit dosyasinin adini degistir farkli bir dosya ile kayita baslasin.
top15 ile alakasız. Eklenti nvault ile yazılmış. " xpkayit = nvault_open("xpmod_kayit") " satır 48. amxmodx -> data -> nvault klasörüne girdiğinde xpmod_kayit isimli bir dosya olacak, onu silince serverı yeniden başlat.
[@Bilinmeyen Etiket] nvault klasörüne tam erişim vermemiş olabilir, bunu yeni panelde düzeltebilir ama şuan için bunu ellen yapacağız o zaman.
Atmış olduğun sma dosyasının 48. satırında " xpkayit = nvault_open("xpmod_kayit") " yazıyor, buradaki tırnak içerisindeki xpmod_kayit kısmı nvault da kaydedilen isim olarak geçiyor. Bunun ismini değiştirerek kayıt yerini değiştiririz, bu sayede tüm kayıtlı olanları geçersiz kılabililir.
48. satırdaki "xpkayit = nvault_open("xpmod_kayit")" kısmını, örnek veriyorum; "xpkayit = nvault_open("xpmod_kayit2017")" olarak değiştirirsen xpmod_kayit2017 olarak kaydetmeye başlar, buna da sıfırlamak diyebiliriz. Her hafta farklı farklı isimler koy, yada xpmod_kayit sonuna . ve / olmadan tarih yazarak daha kolaylaştırabilirsin. Mesela o gün sıfırlayacaksan o günün tarihini gir. xpmod_kayit_01_01_2017(AY_GÜN_YIL) şeklinde.
-------- EDIT ------------------
Yukarıdakileri yapmana gerek yok, dosya silme izni verilmiş olması lazım.