Server hızlı indirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Server hızlı indirme
Selam aleykum arkadaşlar herkese iyi forumlar servere csgo modu kurdum fakat hızlı indirme aktif değil galiba bütün modelleri 2 dk da yüklenmesini istiyorum nasıl yapabilirim oyuncularimiz bu konuda sikayetci
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Server hızlı indirme
1- yeni bir klasör ile dosyaları yükleyin
2- yüksek boyuta dosya yüklemeye çalışmayın
3- serveri zorlayacak ve çökertmeyecek dosyaları yükleyin
iyi forumlar.
2- yüksek boyuta dosya yüklemeye çalışmayın
3- serveri zorlayacak ve çökertmeyecek dosyaları yükleyin
iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Server hızlı indirme
serveri zorlayacak yazmışım "serveri zorlamayacak" olacak o bölüm.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Server hızlı indirme
Cs 1.6yı kapat aç yapıp deneyin oda olmassa serveri kapat aç yapın hiç olmadı modelden kaynaklıdır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Server hızlı indirme
Fast FTP sorunu oldugu icin ac kapa yapması sorununu cozmez.123emrullah1234 yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 3:29 pm Cs 1.6yı kapat aç yapıp deneyin oda olmassa serveri kapat aç yapın hiç olmadı modelden kaynaklıdır.
Model yükler iken bazen fast ftpye atmıyor, fast ftpdemi diye kontrol edin ayarlar bölumundende cl_allowdownload diye bi komut olması gerekli oda "1"mi diye kontrol edin "1"dirde siz yinede bakın...MarkWeLL yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 3:16 pm Selam aleykum arkadaşlar herkese iyi forumlar servere csgo modu kurdum fakat hızlı indirme aktif değil galiba bütün modelleri 2 dk da yüklenmesini istiyorum nasıl yapabilirim oyuncularimiz bu konuda sikayetci
+ Silah modelleri vs. buyukse yapılacak birşey yok CS:GO mod bu her ipde aşırı modelden dolayı geç giriliyor ztn...
En son ShooTeR tarafından Çrş Eyl 12, 2018 4:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Server hızlı indirme
Arkadaşım ben oyun ici demiyorum once başlığı oku123emrullah1234 yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 3:29 pm Cs 1.6yı kapat aç yapıp deneyin oda olmassa serveri kapat aç yapın hiç olmadı modelden kaynaklıdır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Server hızlı indirme
Bazı serverlere girerken çok yüklüyor cs 1.6 kapat aç yapınca düzeliyor bu herkesde oluyor ondan dedimShooTeR yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 4:43 pmFast FTP sorunu oldugu icin ac kapa yapması sorununu cozmez.123emrullah1234 yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 3:29 pm Cs 1.6yı kapat aç yapıp deneyin oda olmassa serveri kapat aç yapın hiç olmadı modelden kaynaklıdır.
Model yükler iken bazen fast ftpye atmıyor, fast ftpdemi diye kontrol edin ayarlar bölumundende cl_allowdownload diye bi komut olması gerekli oda "1"mi diye kontrol edin "1"dirde siz yinede bakın...MarkWeLL yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 3:16 pm Selam aleykum arkadaşlar herkese iyi forumlar servere csgo modu kurdum fakat hızlı indirme aktif değil galiba bütün modelleri 2 dk da yüklenmesini istiyorum nasıl yapabilirim oyuncularimiz bu konuda sikayetci
+ Silah modelleri vs. buyukse yapılacak birşey yok CS:GO mod bu her ipde aşırı modelden dolayı geç giriliyor ztn...
Linklerini gizle |