selam alma plugini yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Merhabalar, aşağıya bırakmış olduğum plugin tam istediğim gibi fakat tek bir sorunu var
register_clcmd("say s.a","as")
register_clcmd("say sa","as")
register_clcmd("say selam","as") bunları kabul edip cevap verirken;
register_clcmd("say selamun aleykum","as") bunu boşluklu olduğu için kabul etmiyor sanırım nasıl çalıştırabilirim yardımcı olurmusunuz
register_clcmd("say s.a","as")
register_clcmd("say sa","as")
register_clcmd("say selam","as") bunları kabul edip cevap verirken;
register_clcmd("say selamun aleykum","as") bunu boşluklu olduğu için kabul etmiyor sanırım nasıl çalıştırabilirim yardımcı olurmusunuz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ekteki eklenti en iyisi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Sadece meraktan soruyorum. Selam verdikten sonra disconnect çekerse set_task uygulanacak ve oyunda olmayan birine mesaj yollama çalışack log çıkartır mı bu durum? Bence bir is_user_connected komutunu hakediyor veya direk task kalkabilir.
Linklerini gizle |
Çıkartır, ama sa diyen kişi hemen çıkmaz, düşse hemen düşmez. Sorun olacağını zannetmiyorum.
Linklerini gizle |
-
Sırf log oluşsun diye yapacak kişileri tanıyorum ben. Bir kontrol istiyor bence connected(id)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
kod satırı uzun diye nerden cok uzatılmış eklenti diyorsun hemen colorchat kullanılmış kısa bir eklenti aslında.Q47. yazdı: Pzr Ağu 26, 2018 10:37 am Cok Uzatılmış Plugin Bu Daha İyi
tagi burdan değişo attıklarını yazdığı zaman adam [tag]Aleykum Selam (ismi) Hoşgeldin Kardeşim yazıyor renkli bir şekildeKod: Tümünü seç
#define TAG "tag"
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Q47" #define TAG "tag" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say s.a","as") register_clcmd("say sa","as") register_clcmd("say selam","as") register_clcmd("say selamun aleykum","as") } public as(id) { new name[33] get_user_name(id,name,32) renkli_yazi(id,"!t[!g%s!t] Aleykum Selam !t %s !g Hosgeldin Kardeşim",TAG,name) } stock renkli_yazi(const id, const input[], any:...) // yeni renkler { new count = 1, players[32]; static msg[191]; vformat(msg, 190, input, 3); replace_all(msg, 190, "!n", "^x01"); // Default Renk(Sarı) replace_all(msg, 190, "!g", "^x04"); // Yeşil Renk replace_all(msg, 190, "!t", "^x03"); // Takım Renk( CT mavi , T kırmızı ) if (id) players[0] = id; else get_players(players, count, "ch"); { for (new i = 0; i < count; i++) { if (is_user_connected(players[i])) { message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, get_user_msgid("SayText"), _, players[i]); write_byte(players[i]); write_string(msg); message_end(); } } } }
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@@Yek'-ta bey bu hatayı aldım bakarmısınız
Linklerini gizle |