Say Yazı Problemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Say Yazı Problemi
Merhaba arkadaşlar. Serverimize csgo mod yükledik fakat modu yüklediğimiz zaman, sayda yazılar çıkmamaya başladı belki çözülür diye CSM-Chat[R-Steam] pluginini de yükledim fakat sorunum hala devam ediyor çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Say Yazı Problemi
csd_sayblock.amxx plugins.inide açık mı kapalı mı? Açık ise başına ; işareti koyun ve map değiştirin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Say Yazı Problemi
cevabınız için teşekkürler dediğiniz plugin e baktım ama zaten devredışı, oyun içinde de konuşmalar kapatılmıştır tarzı uyarı gelmiyor zaten mesaj yazıldığı zaman hiçbir şekilde say a veyahut konsola düşmüyorJustR1x yazdı: Sal Eyl 25, 2018 6:06 pm csd_sayblock.amxx plugins.inide açık mı kapalı mı? Açık ise başına ; işareti koyun ve map değiştirin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Say Yazı Problemi
Yuklediginiz eklentilerden kaynaklı buyuk ihtimalle yuklediginiz eklentileri tek tek kapatarak bi deneyin hangisinden kaynaklı oldugunu tespit edin.sarper543 yazdı: Sal Eyl 25, 2018 5:59 pm Merhaba arkadaşlar. Serverimize csgo mod yükledik fakat modu yüklediğimiz zaman, sayda yazılar çıkmamaya başladı belki çözülür diye CSM-Chat[R-Steam] pluginini de yükledim fakat sorunum hala devam ediyor çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Linklerini gizle |