Arkadaşlar bu etekteki plugini şöyle ayarlarmısınız ;
map ilk açıldığında 1.round 10 sn saysın 10 sn den sonra rr atsın.Diğer roundlar olmasın.Sadece 1.rounda olsun.Ayarlarsanız çok sevinirim.
(Ses dosyaları vb var bende)
gerisayim.sma
Hocam bide bu hataları düzenlerseniz çok mutlu olurum.
XhobLe yazdı:10 saniyeden sonra enfeksiyonun yayildiğini söyleyen bir plugin bu dediginizin yapılması anlamsız..
Biliyorumda hocam bunu editlicez olmadı ilk roundda rr atan plugin varsa atın buna benzer bunu şekli güzel.Ordaki enfeksiyon yayıldı yazısını değiştirmek kolay.Ben sadece bu pluginin ilk roundda 10 sn sonra rr atmasını istiyorum o "enfeksiyon yayıldı" yerine "RR ATILYIOR"
yazılır hocam biter olay
#include <dhudmessage> // Eger Panelden Gecerken Hata Alirsan Burayi Silip Dene
dhudmessage tanımlamanıza gerek yoktur.
show_dhudmessage ve set_dhudmessagelerin dhudmessage yazılarını hudmessage olarak değiştirmeniz yeterli olacaktir.
#include <dhudmessage> // Eger Panelden Gecerken Hata Alirsan Burayi Silip Dene
dhudmessage tanımlamanıza gerek yoktur.
show_dhudmessage ve set_dhudmessagelerin dhudmessage yazılarını hudmessage olarak değiştirmeniz yeterli olacaktir.
Compileyi Başka Siteden Yaptığım İçin Buna Gerek Duydum
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
Header size: 556 bytes
Code size: 4032 bytes
Data size: 6196 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes
Total requirements: 27168 bytes
Done.
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( gerisayimzp.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
Header size: 556 bytes
Code size: 4032 bytes
Data size: 6196 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes
Total requirements: 27168 bytes
Done.
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( gerisayimzp.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Daha Oncesinde Bende Hud Yaptım Fakat. Hud Olarak İstemeyebilir. Ginede Gönül Meselesi.