Rutbe Skora Göre Değil Dakikaya Gore Atlansın
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
ordaki sayilar saniye cinsi degil bu arada dakika cinsi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Ben bu eklenti üzerinden bir fikir ürettim sizlerin kod bilgisi ile birleşirse ortaya çok kullanışlı bir eklenti çıkacağına inanıyorum.
Bu süreye göre yetki sistemi sağlam bir şekilde kaydedilecek (nvault) tarzı modüller hakkında hiç bir bilgim olmadığı için ayrıntıya pek giremedim.
Belirli süre içerisinde zaten yetki artacak buna bağlı olarak server'da ban yiyen kişinin Rütbe(Süresi) sıfırlanacak.Ban yediği taktirde Rütbesinin sıfırlanacağını bilen oyuncular Server içerisinde daha dikkatli davranışlar ve tavırlar sergileyecektir.
Afk kalarak süre(Rütbe) kasmak isteyen kişilere içinde Afk Kicker eklentisini düşündüm.
Örneğin 10 dakika afk kalan oyuncular kicklenecek,adminler için bu süre iki(x2) olacak.
Süreye bağlı tüm ayarlar cvar'a bağlanırsa daha yararlı bir eklenti olur.
Normalde ücretsiz yetki yazmıyorum ama bu fikir ile son seviyeye ulaşan kişilere Adminlik ödülü verilebilir.
Süreyi uzun tutarsak bu sayede gerçekten adminliği isteyen kişiler istediğini almış olurlar.
@PaZee
@Fatih ~ EjderYa
@Taha Demirbaş
@emirakpinar
@Yek'-ta
Bu süreye göre yetki sistemi sağlam bir şekilde kaydedilecek (nvault) tarzı modüller hakkında hiç bir bilgim olmadığı için ayrıntıya pek giremedim.
Belirli süre içerisinde zaten yetki artacak buna bağlı olarak server'da ban yiyen kişinin Rütbe(Süresi) sıfırlanacak.Ban yediği taktirde Rütbesinin sıfırlanacağını bilen oyuncular Server içerisinde daha dikkatli davranışlar ve tavırlar sergileyecektir.
Afk kalarak süre(Rütbe) kasmak isteyen kişilere içinde Afk Kicker eklentisini düşündüm.
Örneğin 10 dakika afk kalan oyuncular kicklenecek,adminler için bu süre iki(x2) olacak.
Süreye bağlı tüm ayarlar cvar'a bağlanırsa daha yararlı bir eklenti olur.
Normalde ücretsiz yetki yazmıyorum ama bu fikir ile son seviyeye ulaşan kişilere Adminlik ödülü verilebilir.
Süreyi uzun tutarsak bu sayede gerçekten adminliği isteyen kişiler istediğini almış olurlar.
@PaZee
@Fatih ~ EjderYa
@Taha Demirbaş
@emirakpinar
@Yek'-ta

Linklerini gizle |
Yapabileceğim basit bir eklenti. Bu fikri sevdim. Ama Şuanda Biraz Meşgulüm. Bunu Bir Kenera Yazdım. Ama Ne Zaman Yapabilirim Bilmiyorum 

Linklerini gizle |
-
Sık sık hatırlatırım sıkıntı yokFatih ~ EjderYa yazdı:Yapabileceğim basit bir eklenti. Bu fikri sevdim. Ama Şuanda Biraz Meşgulüm. Bunu Bir Kenera Yazdım. Ama Ne Zaman Yapabilirim Bilmiyorum

Linklerini gizle |
Bela aldın başınaFatih ~ EjderYa yazdı:Sorun Değil

Linklerini gizle |
-
Ömer çok komiksinseypa yazdı:Bela aldın başınaFatih ~ EjderYa yazdı:Sorun Değil

Linklerini gizle |
Yapabilirim diyenlerin arasında Yarışma başlamıştır. Yapabilen çıkacakmı bakalım. Süre başlamıştır 

Linklerini gizle |
Şuanda bundan daha çok önemli herkesin seveceği bir plugin yazıyorum. Yazarken bile heyecanlanıyorum. O olmasa yapardım yaniTaha Demirbaş yazdı:Yapabilirim diyenlerin arasında Yarışma başlamıştır. Yapabilen çıkacakmı bakalım. Süre başlamıştır

Rahat ol

Linklerini gizle |
-