Zp rety çekerek cephane biriktiriyorlar
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 222
Merhaba,normalde zm serverlerde rety çekince cephanen kaldığı miktardaki devam etmesi lazım ancak csduraginin zp modunda şöyle bir sorun var,oyuna başlangıç ammosu 30 ammo adam oyuna giriyor 30 ammoyu bankaya yatırıyor sonra tekrar bağlanıyor tekrar 30 ammo geliyor,bunu sürekli yaparak cephane biriktiriyor bunu engelleyen bir plugin var mıdır acaba ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kullandığınız banka eklentisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum sorunun, eklentiyi kapatıp birde öyle deneyin.
Linklerini gizle |
-
Banka eklentisini kullanmayabilirsiniz bu şekilde herkes zombilere vurarak cephane paketi kazanacak.
Linklerini gizle |
-
bankayı kapattım yine olmadı oyunla alakalı bişey escapelerde bu bug yok biyerden kapatmışlar ama nasıl ? her oyuna girdiğinde 30 cephane oluyor bankaya yatırıp yatırıp tekrar rety çekiyolar
Linklerini gizle |
-
dediğim gibi banka eklentisini silin sunucuda banka eklentisi olmadığından parayı yükleyecekleri bir yer de olmayacak ben adamlar oyuna başladıklarında 0 cephane paketi vereceğim çünkü adamlar kendileri kasılsın istiyorum. böyle bir sıkıntı da yaşanmaması için 

Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
no retry eklentisini kurmayı deneyiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
ya oyuna başlarken 0 cephaneyle başlatıcaksın yada retry engelleyici eklenti var onu kurucaksın başka türlü engelleyemezsin gibi duruyor
Linklerini gizle |
mod ile alakalı serverda belirli bir ammo alıyor nick değişiyor konsoldan daha sonra bankayı açıyor eski nickini konsolda bekletip bankaya atıyor konsolda beklettiği nicki enterliyip rety çekip tekrar bankasına attığı ammo kadar cephanesi oluyor konsol nicki engellerseniz düzelir
Linklerini gizle |