Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Respawn'ı kapatamıyorum.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Respawn'ı kapatamıyorum.

Mesaj gönderen ` White* »

bazı şeyler denedim ama respawn kapanmıyor

1 - mp_forcerespawn 0
2 - csdm cfg enable değeri 0
3 - modu kapattım

ama nafile değişen bişe yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Respawn'ı kapatamıyorum.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Panelden konsol bölümüne amxx plugins yazıp çıktıyı buraya gönderin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
` White*

Respawn'ı kapatamıyorum.

Yek'-ta yazdı: Çrş May 27, 2020 6:11 pm Panelden konsol bölümüne amxx plugins yazıp çıktıyı buraya gönderin.

Kod: Tümünü seç

name                    version     author            file             status   
 [  1] CSD Guard               v2017       Ömer TELLİ      csd_guard.amxx   running  
 [  2] CSD Yon Config vCore    0.2         Ömer TELLI       csd_yonconfig.a  running  
 [  3] CSDuragi TeamSpeak 3 E  1.0         Omer TELLI        csd_ts3.amxx     running  
 [  4] -kapali-                2020        Omer Telli        ultimate_rslot.  running  
 [  5] No See Vars             0.1.0       ConnorMcLeod      no_see_vars.amx  running  
 [  6] Multi Engel vCore       0.1         Ömer TELLİ      csd_multiengel.  running  
 [  7] Admin Base              1.10.0.539  AMXX Dev Team     admin.amxx       running  
 [  8] Admin Commands          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admincmd.amxx    running  
 [  9] Players Menu            1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     plmenu.amxx      running  
 [ 10] Maps Menu               1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     mapsmenu.amxx    running  
 [ 11] Admin Chat              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminchat.amxx   running  
 [ 12] Admin Votes             1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminvote.amxx   running  
 [ 13] Stats Configuration     1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     statscfg.amxx    running  
 [ 14] Restrict Weapons        1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     restmenu.amxx    running  
 [ 15] CSM StatsX [S]          3.0 [BABA   AMXX Dev Team an  statsx.amxx      running  
 [ 16]  CSDuragi GAG           1.4.9       xPaw & Exolent    amx_gag.amxx     running  
 [ 17] CsDuragi PUB BOT        1.0         Genki             csd_pubbotv2.am  running  
 [ 18] Say Reklam Engelleyici  0.1         Omer TELLI        csd_reklamengel  running  
 [ 19] Mermi Kontorl           2.0         Ömer TELLİ      mermikontrol.am  running  
 [ 20] UnBanmenu               1           AMX Team          unbanmenu.amxx   running  
 [ 21] CSGO_Death_Sound        1.0         By.KinG           CSGO_Death_Soun  running  
 [ 22] Weapon Model + Sound R  1.3         GHW_Chronic       GHW_Weapon_Repl  running  
 [ 23] Precache X              1.0         Dias Leon & DeXT  PrecacheX.amxx   running  
 [ 24] [ReAPI] No Team Flash   0.0.2       Vaqtincha         STH-NoTeamFlash  running  
 [ 25] Ayak Sesleri            1.3         Berk              StepSounds.amxx  running  
 [ 26] CSDURAGI ADMIN PREFIX   3.2018-FIN   Alt Yapi m0skVi  adminPrefixes_2  running  
 [ 27] CSGO: Grenade Short Th  1.0         EFFx, HamletEagl  csgo_grenade_sh  running  
 [ 28] CSGO / Pro Tur Sistemi  1.0         Multipower        csgo_pro_tursis  running  
 [ 29] CS:GO Mod               1.0         XaRex             csgomod.amxx     running  
 [ 30] Custom Radio Commands   0.6         KaLoSZyFeR        custom_radio_v2  running  
 [ 31] Custom Sniper Scopes    1.5         Numb              custom_sniper_s  running  
 [ 32] unknown                 unknown     unknown           flash.amxx       running  
 [ 33] New Plug-In             1.0         XaRex             game_name.amxx   running  
 [ 34] Patlama Efekti          1.0         XaRex/zpden       patlama_efekti.  running  
 [ 35] unknown                 unknown     unknown           patlama_ses.amx  running  
 [ 36] Recoil Control          1.5         OT                recoil_control.  running  
 [ 37] CSDM Menu               1.3         Yek'-ta           csd_csdm_menu.a  running  
 [ 38] CSD Spec Bot            vCore 1.0.  Ömer Telli       fakefull_origin  running  
 [ 39] unknown                 unknown     unknown           freeammo.amxx    bad load 
 [ 40] CSGO Grafiti Plugin     2.0         Fatih ~ EjderYa   CSGO_Graffiti_P  running  
 [ 41] New Plug-In             1.0         XaRex             sounds.amxx      running  
 [ 42] CSDGuard Alias Kontrol  1.0         Omer TELLI        csd_aliaskontro  running  
 [ 43] CSD Guard Reaimdetecto  0.1.8       Omer TELLI        reaimdetector.a  running  
 [ 44] CSD Kill Assist         2.4         Yek'-ta           csd_killassist.  running  
 [ 45] CSD Times|Steam Stats   1.3.6       Yek'-ta           csd_timessteam_  running  
 [ 46] Parachute               1.3         KRoT@L/JTP10181   amx_parachute.a  running  
 [ 47] AMX Super               4.2         Bmann_420         amx_super.amxx   running  
 [ 48] CSD Panel Eklentisi     1.2         Omer Telli        csd_panel.amxx   running  
 [ 49] Game Description Degis  1.0         Yek'-ta           csd_gamename.am  running  
 [ 50] CSDuragi MSList         1.0         Genki             csd_mslist.amxx  running  
( 39) Load fails: Plugin file open error (plugin "freeammo.amxx")
50 plugins, 49 running

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Respawn'ı kapatamıyorum.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Sunucuyu kapat aç yapar mısınız?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
` White*

Respawn'ı kapatamıyorum.

Yek'-ta yazdı: Çrş May 27, 2020 6:43 pm Sunucuyu kapat aç yapar mısınız?
yok olmuyor .

cs62com

csgo mod

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tovanja34

Respawn'ı kapatamıyorum.

Mesaj gönderen tovanja34 »

` White* yazdı: Çrş May 27, 2020 7:01 pm
yok olmuyor .

cs62com

csgo mod
En iyisi sunucuyu sıfırla öyle dene

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
` White*

Respawn'ı kapatamıyorum.

tovanja34 yazdı: Çrş May 27, 2020 8:03 pm
` White* yazdı: Çrş May 27, 2020 7:01 pm
yok olmuyor .

cs62com

csgo mod
En iyisi sunucuyu sıfırla öyle dene
Kardeşim modu kurmak 6 saat sürdü. Bir respawn yüzünden sıfırlama işi ile uğraşmıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Respawn'ı kapatamıyorum.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

bütün eklentileri bi kapatıp dener misin?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
` White*

Respawn'ı kapatamıyorum.

Yek'-ta yazdı: Çrş May 27, 2020 9:16 pm bütün eklentileri bi kapatıp dener misin?
yok yekta abi. Zaten eklentisel bir sıkıntı yok. Tekrar denedim aynı zaten. Bir yeri gözden kaçıyorum gibi ama heryere baktım aynı. Sunucu CSDM den sıfırlanmadan ayarlanddı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Respawn'ı kapatamıyorum.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Siz dediğimi bir yapın. plugins.ini ye yazdığınız bütün amxxleri kes yapın, dosyayı kaydedin harita değiştirin. Respawn kapanacak mı bir bakın. Baktınız kapanmadı plugins.ini ye geri yazarsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala