TheAsTeRiX yazdı:[AMXX] Plugin "zp_addon_supply_box_fvx.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "get_sgdrill") - check your modules.ini.
Hatasını alıyorum.SGDrill diye bir extra item var onumu kaldırmalıyım anlamadım ?
hataya baktımda. bu sgdrill diye bir silahın çağırma koduna benziyor. silahların olduğu kütüphaneden sgdrill'i kaldırın bakalım ne hatası verecek
TheAsTeRiX yazdı:[AMXX] Plugin "zp_addon_supply_box_fvx.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "get_sgdrill") - check your modules.ini.
Hatasını alıyorum.SGDrill diye bir extra item var onumu kaldırmalıyım anlamadım ?
Bu hatayı veren eklentiyi atarmısın buraya muhtemelen native yoluyla silahı çekmişlerdir. Nativeleri tanımlamamış veya inc dosyasını içine gömmemiş olabilinir
Bi size atılan smayı gönderirmisiniz code olarak eklenenler kafa karıştırıyorda...