Peki mantığı winteam sprite eklentisindeki gibi mi yoksa ekrana sprite hud basan kod vs. mi var ?Yek'-ta yazdı: Cum Tem 27, 2018 12:27 pm Hallettim ben onu, sorun çıkartmıyor. Tek sorun sağ alttaki şarjör bilgilerinin gitmesi.
Cs go mod radar
Moderatör: Moderatörler
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Cs go mod radar
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Cs go mod radar
Radar eklentisini yapamazsın, o öyle kolay bir şey değil. Anlık olarak içerisindeki oyuncuların yerlerini değiştirmek falan, sprite üstüne sprite daha deneyemedim. Ama buymenuyu az çok benzetebilirsin, fakat mouse olmaz. Onun yerine 1,2,3,4,5,6,7 tuşlarını kullanacaksın.
Burada winteam sprite eklentisini kullandım. O eklentiyi inceler isen baya güzel işler yapabilirsin. Buymenu bunlara örnek.
Burada winteam sprite eklentisini kullandım. O eklentiyi inceler isen baya güzel işler yapabilirsin. Buymenu bunlara örnek.
| Linklerini gizle |
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Cs go mod radar
Bu ekran görüntülerini bırakayım, devam ettirilir ise çok ciks olur.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
MawiLarq
Yasaklı Üye
Cs go mod radar
Bunları spr ila yansıttırdın yoksa buy ' u mu değiştirdin ?
Yani mouse işliyormu yoksa rakamlarlamı çalıştırmayı düşünüyorsun ?
Yani mouse işliyormu yoksa rakamlarlamı çalıştırmayı düşünüyorsun ?
| Linklerini gizle |
Cs go mod radar
Buymenu dosyalarını degistirmedim, oyuna yeni dosyalar ekledim eklenti ile. Winteam sprite eklentisinin içindeki kodlar, aldım değiştirdim.
Mouse olmadığı için mecbur rakkamlar ile değiştirmeyi düşündüm.
Paylaştığın CS GO crosshair eklentisi gibi değil bu. Crosshair değiştiren sunucular da bu özellik ile CS GO crosshair eklemiş. CS GO crosshair eklentisini de yazdım bu yöntem ile, ama ihtiyacım bu değildi diyerek sildim onu. FOV ekran sorununu çözerken bulmuştum.
Mouse olmadığı için mecbur rakkamlar ile değiştirmeyi düşündüm.
Paylaştığın CS GO crosshair eklentisi gibi değil bu. Crosshair değiştiren sunucular da bu özellik ile CS GO crosshair eklemiş. CS GO crosshair eklentisini de yazdım bu yöntem ile, ama ihtiyacım bu değildi diyerek sildim onu. FOV ekran sorununu çözerken bulmuştum.
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER